192.168.1.1 şifre yanlış

kullanıcı adı şifreni biliyor musun bu arada ttnetin verdiği onu bilmiyorsan cidden internetsiz kalırsın jfasgjkfasgfjaskgjk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon numarası @ ttnet gibi bir şey falan olur onu biliyor musun bilmiyorsan hiç uğraşma.

kullanıcı adı şifreni biliyor musun bu arada ttnetin verdiği onu bilmiyorsan cidden internetsiz kalırsın jfasgjkfasgfjaskgjk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon numarası @ ttnet gibi bir şey falan olur onu biliyor musun bilmiyorsan hiç uğraşma.
yok aga bilmiyorum hatırlamıyorum hiç hbcbjhsdhbj gerçekten internetsiz kalmak istemiyorum durduk yere ben yarın bi destek şeyiyle bi konuşayım da ona göre yapayım

Modemin arkasını çekip atabilir misin birde turknetin vermis olduğu modem kullanıcı adı şifreyi biliyor musun

yok aga bilmiyorum hatırlamıyorum hiç hbcbjhsdhbj gerçekten internetsiz kalmak istemiyorum durduk yere ben yarın bi destek şeyiyle bi konuşayım da ona göre yapayım
kullanıcı adı şifreyi bilmiyorsan modeme internet gelmez o bilgiler ile interneti alabiliyorsun onu öğren gerisi kolay modeme reset atıp o değerleri girince modem çalışır.

Geri