Neler Yeni

192.168.1.1 şifre yanlış

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
kullanıcı adı şifreni biliyor musun bu arada ttnetin verdiği onu bilmiyorsan cidden internetsiz kalırsın jfasgjkfasgfjaskgjk
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon numarası @ ttnet gibi bir şey falan olur onu biliyor musun bilmiyorsan hiç uğraşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
kullanıcı adı şifreni biliyor musun bu arada ttnetin verdiği onu bilmiyorsan cidden internetsiz kalırsın jfasgjkfasgfjaskgjk
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon numarası @ ttnet gibi bir şey falan olur onu biliyor musun bilmiyorsan hiç uğraşma.
yok aga bilmiyorum hatırlamıyorum hiç hbcbjhsdhbj gerçekten internetsiz kalmak istemiyorum durduk yere ben yarın bi destek şeyiyle bi konuşayım da ona göre yapayım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modemin arkasını çekip atabilir misin birde turknetin vermis olduğu modem kullanıcı adı şifreyi biliyor musun

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
yok aga bilmiyorum hatırlamıyorum hiç hbcbjhsdhbj gerçekten internetsiz kalmak istemiyorum durduk yere ben yarın bi destek şeyiyle bi konuşayım da ona göre yapayım
kullanıcı adı şifreyi bilmiyorsan modeme internet gelmez o bilgiler ile interneti alabiliyorsun onu öğren gerisi kolay modeme reset atıp o değerleri girince modem çalışır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye