Neler Yeni

196.000 TL MAAŞ YETMİYOR !

The Semih

80+ Gold

Eski CHP milletvekili 196K maaş bana yetmiyor diyerek cesaretini taktir edeceğim bir açıklama yapmış, gerisini size bırakıyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
Çok bir şeye yarıyonuz ya zaten utanmadan bir de açıklama yapıyorlar :D :D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Şakalar mı 22k asgari ücretle geçinmeye çalışan bir ülkede 196k maaş bana yetmiyor demek ne kadar trajikomedi. Karaktersizlik diz boyu🤦🏻

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
Cidden Bunların Maaşını 2X Asgari maaş ile çarpın 45K yapın Bakalım Nasıl Bizi Anlıyacaklar

Gerçi şimdi düşündüm'de O zamanda Rüşvet artar Hepsi Rüşvet alır (alıyolar zaten ama daha çok alırlar)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Cidden Bunların Maaşını 2X Asgari maaş ile çarpın 45K yapın Bakalım Nasıl Bizi Anlıyacaklar

Gerçi şimdi düşündüm'de O zamanda Rüşvet artar Hepsi Rüşvet alır (alıyolar zaten ama daha çok alırlar)
o zaman yolsuzlukla mücadeleye abanılmalı herkese diplomatik dokunulmazlık falan verilmemeli tabi nerde o türkiyede

1905

80+ Silver
onun yerine ben milletvekili olurum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
o zaman yolsuzlukla mücadeleye abanılmalı herkese diplomatik dokunulmazlık falan verilmemeli tabi nerde o türkiyede
Ya Hocam Tek yapılması gereken Adalet sistemi düzgün işlemeli Ve özellikle Millet vekili gibi Devlet görevlilerine İdam cezası Olmalı Ki Bu sayede insanlar faiş fiyatlar'dan ,Rüşvet almaktan, Sokakta Birini bıçaklamaktan Korkmalı Tek gereken Adalet

Yani biraz geçmiş döndüğümüzde 50-60 yıl önce Asgari Darbe Yapıldığında Ülkedeki suç oranı Yok olmuş resmen ve eylemler Vs. Hepsi durmuş kısaca Gö* Korkusu Tüm ülkeyi Düzeltirde Nerde

(He asgari darbe Olmasın ama Adalet Düzgün Uygulansın Cezalar Katılaştırılsın)

O zaman Bakın Bakalım Alım gücü Yaşam Şartları ve Ekonomi nasıl düzeliyor

ben su alacak para bulamıyorum be. ahirette de aynılarını derler

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Mehmet Aslan

Eski CHP milletvekili 196K maaş bana yetmiyor diyerek cesaretini taktir edeceğim bir açıklama yapmış, gerisini size bırakıyorum.
Yetmiyorsa yerine ben geçebilirim , kendisi başka bir iş bulabilir :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
ömer faruk
yetmez tabi o kadar pudra şekeri lazım bebelerine neyle alacaklar

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Ya Hocam Tek yapılması gereken Adalet sistemi düzgün işlemeli Ve özellikle Millet vekili gibi Devlet görevlilerine İdam cezası Olmalı Ki Bu sayede insanlar faiş fiyatlar'dan ,Rüşvet almaktan, Sokakta Birini bıçaklamaktan Korkmalı Tek gereken Adalet

Yani biraz geçmiş döndüğümüzde 50-60 yıl önce Asgari Darbe Yapıldığında Ülkedeki suç oranı Yok olmuş resmen ve eylemler Vs. Hepsi durmuş kısaca Gö* Korkusu Tüm ülkeyi Düzeltirde Nerde

(He asgari darbe Olmasın ama Adalet Düzgün Uygulansın Cezalar Katılaştırılsın)

O zaman Bakın Bakalım Alım gücü Yaşam Şartları ve Ekonomi nasıl düzeliyor
doğru adalet doğru işlemeli , bence idam cezası malum parti varken olmamalı hatta hiç olmamalı öbür türlü çok fazla insan gereksiz yere ölebilir hem kötüsü hem iyisi . Korkuyuda adalet ve halkla sağlayabiliriz
Gerçekten hiçbir iş yapmayan vekillerin maaşı kesilmeli

bana da yetmiyor ki vekilim ne yapsın :ROFLMAO:
baksana bunları alcam gitti 150k vekilimde vekilim

Top Bottom