o zaman yolsuzlukla mücadeleye abanılmalı herkese diplomatik dokunulmazlık falan verilmemeli tabi nerde o türkiyedeCidden Bunların Maaşını 2X Asgari maaş ile çarpın 45K yapın Bakalım Nasıl Bizi Anlıyacaklar
Gerçi şimdi düşündüm'de O zamanda Rüşvet artar Hepsi Rüşvet alır (alıyolar zaten ama daha çok alırlar)
Ya Hocam Tek yapılması gereken Adalet sistemi düzgün işlemeli Ve özellikle Millet vekili gibi Devlet görevlilerine İdam cezası Olmalı Ki Bu sayede insanlar faiş fiyatlar'dan ,Rüşvet almaktan, Sokakta Birini bıçaklamaktan Korkmalı Tek gereken Adaleto zaman yolsuzlukla mücadeleye abanılmalı herkese diplomatik dokunulmazlık falan verilmemeli tabi nerde o türkiyede
Yetmiyorsa yerine ben geçebilirim , kendisi başka bir iş bulabilir
Eski CHP milletvekili 196K maaş bana yetmiyor diyerek cesaretini taktir edeceğim bir açıklama yapmış, gerisini size bırakıyorum.
Çok bir şeye yarıyonuz ya zaten utanmadan bir de açıklama yapıyorlar![]()
![]()
doğru adalet doğru işlemeli , bence idam cezası malum parti varken olmamalı hatta hiç olmamalı öbür türlü çok fazla insan gereksiz yere ölebilir hem kötüsü hem iyisi . Korkuyuda adalet ve halkla sağlayabilirizYa Hocam Tek yapılması gereken Adalet sistemi düzgün işlemeli Ve özellikle Millet vekili gibi Devlet görevlilerine İdam cezası Olmalı Ki Bu sayede insanlar faiş fiyatlar'dan ,Rüşvet almaktan, Sokakta Birini bıçaklamaktan Korkmalı Tek gereken Adalet
Yani biraz geçmiş döndüğümüzde 50-60 yıl önce Asgari Darbe Yapıldığında Ülkedeki suç oranı Yok olmuş resmen ve eylemler Vs. Hepsi durmuş kısaca Gö* Korkusu Tüm ülkeyi Düzeltirde Nerde
(He asgari darbe Olmasın ama Adalet Düzgün Uygulansın Cezalar Katılaştırılsın)
O zaman Bakın Bakalım Alım gücü Yaşam Şartları ve Ekonomi nasıl düzeliyor