Beyler soru başlıkta comnet iyi gibi duruyor 12 ay için 400tl her ay superonlinenin kapmanya bitmiş eski fiyatı bilen varsa yazabilir mi? önerileri ve comnet kullananları deneyim için çağırıyorum. (turknet altyapı yok)
@Gri Caner
@Gri Caner
superonline kullanıyorum kapmanya fiyatı 500mgbt için 300 1gbt içinde 350 idiBeyler soru başlıkta comnet iyi gibi duruyor 12 ay için 400tl her ay superonlinenin kapmanya bitmiş eski fiyatı bilen varsa yazabilir mi? önerileri ve comnet kullananları deneyim için çağırıyorum. (turknet altyapı yok)
@Gri Caner
baya zam gelmiş üzdü. comnet nasıldır hocam var mı bi fikrinizsuperonline kullanıyorum kapmanya fiyatı 500mgbt için 300 1gbt içinde 350 idi
evet bende çok şaşırdım fiyatın bir anda yükselmesini beklemiyorumbaya zam gelmiş üzdü. comnet nasıldır hocam var mı bi fikriniz
hocam 1 eylül diordu şerefsizler erken yaptılar zammıevet bende çok şaşırdım fiyatın bir anda yükselmesini beklemiyorum
kullanmadıgım şey ile alakalı yorumum yapamam maalesef yanlış olur ama forumda illa kullanan vardır
evet bende öyle biliyordum keşke zamanı gelince zam yapsalardıhocam 1 eylül diordu şerefsizler erken yaptılar zammı