- Bütçe
- 1000
Şuan da kablosuz klavye kullanıyorum yeni klavye almam lazım genel olarak oyun oynuyorum kullanması rahat ve kaliteli, alınca dandik hissettirmiycek 1k altı klavye önerisi lazım 1kyı biraz geçedebilir 300 400tlde olabilir hepsine açığım
https://tr.aliexpress.com/item/1005...!sea!TR!808536098!&curPageLogUid=LLuI6BkQxkRI ilk alışveriş indirimi ile 650 tl civarına geliyor dünya üzerinde bu para alabileceğin daha kaliteliyi geçtim muadil bir klavye bile yok. Fiyatına göre tam bir kalite abidesi. PBT keycaps huano red hot swap switch vs vsŞuan da kablosuz klavye kullanıyorum yeni klavye almam lazım genel olarak oyun oynuyorum kullanması rahat ve kaliteli, alınca dandik hissettirmiycek 1k altı klavye önerisi lazım 1kyı biraz geçedebilir 300 400tlde olabilir hepsine açığım
İkisi de hurdagamepower overlord brown switch kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum 400 TL'ye almıştım 1 sene önce şuanki fiyatı hakkında bilgim yok 1000 TL'ye gidip g213 de alabilirsin tabi
İki klavyede berbat biri çin malı iğrenç Switch'li diğeri kronik sorunlugamepower overlord brown switch kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum 400 TL'ye almıştım 1 sene önce şuanki fiyatı hakkında bilgim yok 1000 TL'ye gidip g213 de alabilirsin tabi
Dediğim gibi önerilere açık bi insanım incelememi yapıp devam edicem öneriler üstündenİki klavyede berbat biri çin malı iğrenç Switch'li diğeri kronik sorunlu
%60 seviyorsan gamakay mk61 e-yooso z11t e-yooso z11 gibi şeyler alabilirsin tam boy seviyorsan HP omen encoder alabilirsinDediğim gibi önerilere açık bi insanım incelememi yapıp devam edicem öneriler üstünden