Neler Yeni

1k bütçe ile kulaklık önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaş a cloud 2 dedim ama çıkamıyormuş o bütçeye.
1k altına güzel olan bir kulaklık var mı?
Geçenlerde Steelseries nova 1 indirime girmişti sanki ona bakabilir ama onda ses kartı yok.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Geçenlerde Steelseries nova 1 indirime girmişti sanki ona bakabilir ama onda ses kartı yok.
ses kartının önemi tam olarak nedir?
arkadaşın anakartı milattan kalma, o yüzden ses kartlı olsun ses kartı önemli ise

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ses kartının önemi tam olarak nedir?
arkadaşın anakartı milattan kalma, o yüzden ses kartlı olsun ses kartı önemli ise
Knk şimdi ses kartsız kullanıyor diyelim. Kendi pc sinde atıyorum kötü performans alıyor. Sonra arkadaşına gidiyor onun pc iyi diyelim. Kulaklığı takıyor ananı skm diyor. Bunun ses bölemiymiş diyor. Yani kısacası pc den pc ye ses kalitesi değişiyor. Ses kartı oluncada bütün pc lerden aynı performansı alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Knk şimdi ses kartsız kullanıyor diyelim. Kendi pc sinde atıyorum kötü performans alıyor. Sonra arkadaşına gidiyor onun pc iyi diyelim. Kulaklığı takıyor ananı skm diyor. Bunun ses bölemiymiş diyor. Yani kısacası pc den pc ye ses kalitesi değişiyor. Ses kartı oluncada bütün pc lerden aynı performansı alıyor.
kanka sen yetkili bi abiye benziyon bu konularda, bende şimdi kulaklık almayı düşünüyorumda 1k kulaklık taksitle alırsam eğer diyorumki hyperx cloud2 aklımda bir yandan fakat o kadar para veriyosam bari kulaklık kablosuz olsun diyorum ne diyosun bu konufda

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka sen yetkili bi abiye benziyon bu konularda, bende şimdi kulaklık almayı düşünüyorumda 1k kulaklık taksitle alırsam eğer diyorumki hyperx cloud2 aklımda bir yandan fakat o kadar para veriyosam bari kulaklık kablosuz olsun diyorum ne diyosun bu konufda
Knk 1k ya kalite kablosuz bulmak zor. 1500 yukarısında logitecj flan var. Ama hyperx cloud 2 in kablosu baya uzun ben ayağa kalkıp bir şeyler alıyorum mesela. (3 metre kablo var biraz fazla uzun) 1k bütçeye kablolu almanı öneririm.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Knk 1k ya kalite kablosuz bulmak zor. 1500 yukarısında logitecj flan var. Ama hyperx cloud 2 in kablosu baya uzun ben ayağa kalkıp bir şeyler alıyorum mesela. (3 metre kablo var biraz fazla uzun) 1k bütçeye kablolu almanı öneririm.
1k altına ses kartlı ne var?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1k altına ses kartlı ne var?
Nova 1 alsın ya. Çok kötü bir performans vereceğini sanmıyorum. Yazılımı da güzel. Steelseries GG den istediğini yapar. Ses kalitesinii beğenmezse iade edebilir belki.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
b450m s2h da ses kartı mevzusu ne durumda? var mı kaliteli mi?
ben kendime nova 1 alsam düzgün kullanabilir miyim?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom