Neler Yeni

1K bütçeye TKL veya %60 Klavye Önerisi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,775
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Aga ne alınır o zaman onu da söyle
kaliteli mini klavye istiyosan çinden alman lazım söylemişler zaten rk61 al geç işte fazla düşünmeye gerek yok

Az biraz sakin

80+ Bronze
Renk ve switch seçeneği mevcut 44 dolara iniyo rk20 koduyla
bu aşırı güzel 819tlye tekabül ediyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,775
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Metro 2033

80+ Bronze
Türkiyeye teslimat var mı arkadaşa söyledim yokmuş dedi bilginiz var mı
ya ne uğraşıyosunuz bu bütçeye en iyi klavye rk61 banggood rk61 al git link atarim istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiyeye teslimat var mı arkadaşa söyledim yokmuş dedi bilginiz var mı
royal kludge nin kendi sitesinden türkiye teslimatı olduğunu sanmıyorum banggood rk61 yapıştır

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,775
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ya ne uğraşıyosunuz bu bütçeye en iyi klavye rk61 banggood rk61 al git link atarim istersen

royal kludge nin kendi sitesinden türkiye teslimatı olduğunu sanmıyorum banggood rk61 yapıştır
Kendi sitesinde daha ucuz diye soruyorum işte bangood ikinci çözüm kendi sitesinde daha ucuz olduğu için

Metro 2033

80+ Bronze
Kendi sitesinde daha ucuz diye soruyorum işte bangood ikinci çözüm kendi sitesinde daha ucuz olduğu için
türkiye teslimatı yok kendi sitesinden sıkıntıda orda

Beyaz olan modeli alma tek renk olan zaten banggooda da aynı fiyatta indirime rağmen rgb hot swap olan modeli al
hocam hot swap modeli switch koymayacaksa bir işe yaramaz ve saha pahalı adam 1000tl dedi kuponları kullanınca 1100tl den 1000tl ye düşüyor rgb hot swap olmayan modeli ama hotswap olan 1150tl felan oluyor

federalper

80+ Silver

hocam hot swap modeli switch koymayacaksa bir işe yaramaz ve saha pahalı adam 1000tl dedi kuponları kullanınca 1100tl den 1000tl ye düşüyor rgb hot swap olmayan modeli ama hotswap olan 1150tl felan oluyor
Tamam 100 liraya gayet değer yani 100 lira daha verip en yeni ve en iyi modeli almak daha mantıklı ?

Tamam 100 liraya gayet değer yani 100 lira daha verip en yeni ve en iyi modeli almak daha mantıklı ?
Ayrıca herhangi bir switch modeli bozulma durumunda da değiştirir sadece kafasına göre değiştirmesine gerek yok

Metro 2033

80+ Bronze

Ayrıca herhangi bir switch modeli bozulma durumunda da değiştirir sadece kafasına göre değiştirmesine gerek yok
evet daha mantıklı ama bütceyi aşması gerek 100tl daha ekleyebilirse hot swap alsın

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,775
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Arkadaşlar bu rk61e benim de kafam yattı ama dediğim gibi türkiye içinden almak birinci öncelik gerekirse biraz daha az kaliteli olacak.
Bu arada hotswap switch değiştirmeyle alakalı bir şeydi sanırım da çoğu klavyede yanında yedek switch geliyor yani bir iki tane bunlar da mı hotswaplı neden geliyor yanında yedek switch

Metro 2033

80+ Bronze
Arkadaşlar bu rk61e benim de kafam yattı ama dediğim gibi türkiye içinden almak birinci öncelik gerekirse biraz daha az kaliteli olacak.
Bu arada hotswap switch değiştirmeyle alakalı bir şeydi sanırım da çoğu klavyede yanında yedek switch geliyor yani bir iki tane bunlar da mı hotswaplı neden geliyor yanında yedek switch
tr içi sadece summoner var ama full size ve rk61 yanında yedek switch gelmiyor en azından hot swap olmayan verdiyonunda gelmiyor bende var

Top Bottom