Gamepower bazı klavyeleri kronik sorunlu o yüzden almanızı tavsiye etmem bozuk gelebilir veya hemen bozulabilir. Bütçenize göre de kablosuz tam performanslı bir klavye bulmanız zor bu zamanda membran klavyeler bile 500 TL den başlıyor. Yani 1000 TL'ye kablosuz klavye bulsanız da gecikmeli olur o yüzden oynadığınız oyundan keyif alamazsınız bütçeniz daha fazla artmıyorsa kablolu klavyelere yönelmenizi tavsiye ederim. Ve alacağınız klavyelerin en az 2-3 tane inceleme videosu izleyin, yorumlarını okuyun ve forumlarda araştırın klavyeyi kullananların bir şikayeti falan var mı diye genelde düşük bütçeli klavyelerde markalar ucuz switchler ve kasa kullanıyor bu da size çınlama sesi yaratabilir rahatsız olursunuz.
-!- Bu önerdiğim klavyeleri daha önce hiç kullanmadım sadece internette 1000 TL bandında alınabilecek olanları listeledim senin için -!-
1-)
Lenovo Lecoo GK301
2-)
Rampage SNUG K14
3-)
GameBooster G906B --> Switch'i yazmıyor araştırıp bulabilirsin. (Blue switch çıkarsa kusura bakma)
4-)
Redragon K552-KR
Benim önerebileceğim klavyeler bu kadar sormak istediğiniz sorular olursa yazabilirsiniz. İyi Forumlar