- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yani bu xm2 M3 den kağıt üzerinde daha iyi ama malzeme kalitesi olarak da xm2 iyihocam endgame indirimi çok sürmez iade edebiliyorsanız edin direk geçin ama edemiyorsanızda sorun yok
Hocam yani bu xm2 M3 den kağıt üzerinde daha iyi ama malzeme kalitesi olarak da xm2 iyihocam endgame indirimi çok sürmez iade edebiliyorsanız edin direk geçin ama edemiyorsanızda sorun yok
Hocam her türlü xm2 iyiHocam yani bu xm2 M3 den kağıt üzerinde daha iyi ama malzeme kalitesi olarak da xm2 iyi
Hocam siz bence benim rehberime bir göz atın, sensöre bakarak mouse alınmaz..M3 ün sensörü daha iyiyse neden xm2 daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve de oyunda şarjı bittiği zaman hemen PC ye bağlayıp oyunuma devam edebileceğim bir kablosu varmı ve de bir driveri
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Greewe
Rehber linki atarmisiniz ve de üründe kablo varmı şarjı bittiğinde PC ye bağlamak içinHocam siz bence benim rehberime bir göz atın, sensöre bakarak mouse alınmaz..
Hocam rehbere nasıl bakılıyor merak ettimHocam siz bence benim rehberime bir göz atın, sensöre bakarak mouse alınmaz..
Yani her hali ile xm2 çok daha iyi sensör sadece hız öylemiRehber - Detaylı Mouse Rehberi
1- En önemli etken, elinize uygunluk ve mousenin şekli(shape) Bir mouse’da en ama en dikkat etmeniz gereken unsur budur, forum’da çok görüyorum bir tane büyük bir tane küçük biri ergo biri simetrik mouse atıyolar ve şekillerinin uzaktak yakından alakası olmuyor. Önce elinize uygun mouse’u...forum.donanimarsivi.com
hocam sensörü daha düşük olabilir ama hissedilecek bir fark yok ki endgamenin o sensörü yerleştirme biçimi 3395 gibi performans veriyor.Yani her hali ile xm2 çok daha iyi sensör sadece hız öylemi
O nasıl oluyor yaw hiç anlamadımhocam sensörü daha düşük olabilir ama hissedilecek bir fark yok ki endgamenin o sensörü yerleştirme biçimi 3395 gibi performans veriyor.
bütçeye uymuyorxm2we hocam
xm2we'nin yanındna bile geçemez. boş yorum yapmayın
Biri 1.3k biri 1.5k?bütçeye uymuyor
Yani performans olarak sensörde fark yokO nasıl oluyor yaw hiç anlamadım
Ozaman ben xm2 alayım bide klavye konusu açtım inada bakarmısınBiri 1.3k biri 1.5k?
Yani performans olarak sensörde fark yok