Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,239
1k mesaj olmuşum aga söyle oldum
- Mesleğiniz ne
- Babayim
- Mesleğiniz ne
- Babayim
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun1k mesaj olmuşum aga söyle oldum
- Mesleğiniz ne
- Babayim
Arkadaşın kullanıcı adına bakacak olursak muhtemelen 15-16 yaşında. Yaşına verebiliriz diye düşünüyorum.Şaşırtmıyor senin gibi boş insanlar.Forumda israfsınız
2008 li herhalde (nickname) bende 2008 li sayılırım pekte böyle davranmıyorumArkadaşın kullanıcı adına bakacak olursak muhtemelen 15-16 yaşında. Yaşına verebiliriz diye düşünüyorum.
H. O.1k mesaj olmuşum aga söyle oldum
- Mesleğiniz ne
- Babayim
Zaten konu dışı bakma geçŞaşırtmıyor senin gibi boş insanlar.Forumda israfsınız
14 um aga eywArkadaşın kullanıcı adına bakacak olursak muhtemelen 15-16 yaşında. Yaşına verebiliriz diye düşünüyorum.
Oleytebrikler işte şimdi tabak çanak setini kazandınız!
Nasıl yaniPortakalı soymadan içinden ne çıkacağını bilemezsin kardeş
Özür dilerim ama cringe.
Bu veletler yüzünden forum bu halde zatenArkadaşın kullanıcı adına bakacak olursak muhtemelen 15-16 yaşında. Yaşına verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu veletler yüzünden forum bu halde zaten
Kusura bakmayın ama gereksiz yere üstüne gitmişsiniz , dalgasına konu açmış , sadece 1 tane konudan bu kadar ön yargılı davranmaya gerek yok mutlu olmuş bunu da paylaşmak istemiş.Arkadaşın kullanıcı adına bakacak olursak muhtemelen 15-16 yaşında. Yaşına verebiliriz diye düşünüyorum.
o 1 konular onlarca konuya dönüşüyor dostum şöyle foruma 1 hafta boyunca her gün bakarsan kaç konu görebilirsin zaten konu sahiplerinin yaşınada bakmayı unutma.Kusura bakmayın ama gereksiz yere üstüne gitmişsiniz , dalgasına konu açmış , sadece 1 tane konudan bu kadar ön yargılı davranmaya gerek yok mutlu olmuş bunu da paylaşmak istemiş.