Çözüldü✓ 1k ve altı Kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Mouse almak istiyorum kablosuz film izliyorum ondan dolayı kablosuz istiyorum 1k tl gibi bir şey ayırdım beni 3 5 ay idare etsin yeter sadece dpi ı en azından 2400 yada üstü olsun yeter bir öneriniz var mı?

Mouse almak istiyorum kablosuz film izliyorum ondan dolayı kablosuz istiyorum 1k tl gibi bir şey ayırdım beni 3 5 ay idare etsin yeter sadece dpi ı en azından 2400 yada üstü olsun yeter bir öneriniz var mı?
Z1 Se

Bu şarjlı ya bana pilli lazım pili danglı tak kullan başka bir öneriniz var mı
Bu bütçede en iyisi şarjı gayet iyi gidiyor ve şarj süresi gayet kısa. Pilli önerebileceğim bir model yok maalesef.

Bu bütçede en iyisi şarjı gayet iyi gidiyor ve şarj süresi gayet kısa. Pilli önerebileceğim bir model yok maalesef.
Anlasım bunuda alabilirim de ben film için tek kullanıcam bazende oyun için ama fpa oyunu oynamıyorum oyüzden boşuna gaming fare almak istemiyorum

Bunu alabilirsin. FPS oynamasan da işini görür. FPS için de görür yani.

Hem oyun için iyi hem de 500 MAh bataryasıyla arkadaşın önerdiği fareye göre daha uzun süre şarj etmeden kullanabilirsin. Ayrıca alıcılı fareler 250-800 MAh gibi piller barındırıyor, bu tarz piller çok kısa sürede doluyorlar.

Ofis tipi ürünlerde bahsettiğin DPI içeren mouselar pek olmuyor. Ayrıca pilli ürünlerde de keza varsa da çok kaliteli değiller. Hem ağır hem tuş tıklamaları garip oluyor. Ofis tipi, pilli vb. iyi farelet ₺1500 üzerinde başlıyor bu arada. Altındakiler almasan da olur ürünler bence. Bu fiyatlara en ideali 3311 sensörlü oyuncu fareleri almak.

Bunu alabilirsin. FPS oynamasan da işini görür. FPS için de görür yani.

Hem oyun için iyi hem de 500 MAh bataryasıyla arkadaşın önerdiği fareye göre daha uzun süre şarj etmeden kullanabilirsin. Ayrıca alıcılı fareler 250-800 MAh gibi piller barındırıyor, bu tarz piller çok kısa sürede doluyorlar.

Ofis tipi ürünlerde bahsettiğin DPI içeren mouselar pek olmuyor. Ayrıca pilli ürünlerde de keza varsa da çok kaliteli değiller. Hem ağır hem tuş tıklamaları garip oluyor. Ofis tipi, pilli vb. iyi farelet ₺1500 üzerinde başlıyor bu arada. Altındakiler almasan da olur ürünler bence. Bu fiyatlara en ideali 3311 sensörlü oyuncu fareleri almak.
https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81 bu nasıl peki bir arkadaş önerdi 1.2k ya geliyor kod ile

Bu arada N11'da kuponun varsa ₺790 falan denk geliyor. Hem siyah renk seçeneği de var.

2026-02-11_17-14.webp

Alınabilir kağıt üstünde özellikleri fiyatına göre iyi. Ama bataryası belirtilmemiş. Gerçi film izlerken kullanmayacağınızdan 250 MAh bile iş görür.

Ayrıca bu fiyatlara çıkılıyorsa A9 veya VXE alınabilir. Onların 500 MAh bataryaları var. 3395SE sensörleri var.

Yine bütçe ₺1800 çıkarsa da A9 Plus 800 MAh versiyonu da hem film hem oyun için ileriye yönelik bir ürün olur.

Bu arada Wraith üzerinde Mirliva kodu kullanarak da küçük bir miktar indirim kazanabilirsiniz.

Ama çok oyun oynamıyorum ben diyorsanız ve N11 kuponunuz varsa bence ₺790 iyi fiyat.

ve N11 kuponunuz varsa bence ₺790 iyi fiyat.
N11 kuponum yok o sizin önerdiginiz plus onun normal i 830tl bir fark göremedim ben bilemedim film için alıcaktım sizin önerdiginiz iyi mantıklı geldi ama bütçe yukarısına çıkarımda gerek duymuyorum işte pc yi 5 6 aya satıcagım film izlerken idare edicek bir mouse yok mu?

N11 kuponum yok o sizin önerdiginiz plus onun normal i 830tl bir fark göremedim ben bilemedim film için alıcaktım sizin önerdiginiz iyi mantıklı geldi ama bütçe yukarısına çıkarımda gerek duymuyorum işte pc yi 5 6 aya satıcagım film izlerken idare edicek bir mouse yok mu?
O halde hiç öyle harcamalara gerek yok şunlardan birini alın geçin. Yanlışım yoksa ikisi de pilli. Bluetoothları yok ama belirteyim.

O halde hiç öyle harcamalara gerek yok şunlardan birini alın geçin. Yanlışım yoksa ikisi de pilli. Bluetoothları yok ama belirteyim.
Bunun 2400 dpi lısı yok mu onu alsam çok daha iyi olur bence çünkü 1600 dpi kullanmıştım çok yavaş oldugu için duvara çakmıştım

Geri