1M Aile Aracı Önerisi

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,334
1M TL civarında geniş aile arabası ne önerirsiniz km çok yüksek olmayan uzun vadede üzmeyecek sedan veya suv olabilir fransız arabalarına çok sıcak bakmıyorum aklımda ford mondeo var nasıl araçtır bilgisi olanlar yazabilir mi acaba @Denizgezen

1M TL civarında geniş aile arabası ne önerirsiniz km çok yüksek olmayan uzun vadede üzmeyecek sedan veya suv olabilir fransız arabalarına çok sıcak bakmıyorum aklımda ford mondeo var nasıl araçtır bilgisi olanlar yazabilir mi acaba @Denizgezen
Aile için d segment araba en iyisidir
Öneri vermeden önce sormak istediğim.
Hocam aldığınız arabayı sık sık değiştirirmisiniz ya da ne sıklıkla değiştirirsiniz

Ford Mondeo güzel bir araba olsada arızası üzer, ikinci elde tutulmaz, yakıt olarak zorlayabilir. Onun yerine bir alt segmente inerseniz daha iyi olur.
Megane, 1.6 egea cross, eğer binerim derseniz Ford courier, connect ve Caddy de aile için çok güzel olur.

Ford Mondeo güzel bir araba olsada arızası üzer, ikinci elde tutulmaz, yakıt olarak zorlayabilir. Onun yerine bir alt segmente inerseniz daha iyi olur.
Megane, 1.6 egea cross, eğer binerim derseniz Ford courier, connect ve Caddy de aile için çok güzel olur.
d segmenti başka ne önerirsiniz hocam ticari düşünmüyorum

Şuanda bizimde baktığımız Citroën berlingo , Peugeot rifter modellerine bakabilirsin otomatik vites 100bin altında hasarsız arabalar var 900k 1m arasinda şanzıman konusunda sorun çıkardığını söyleyen gormedim özellikle geniş aile iseniz bu modeller çok daha iyi oluyor

satarken de alıcısını direkt bulduk pazarlık bile yapmadan alıp gittiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,403
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri