1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

hocam frenlerde önler disk arkalar kampana . o yuzden fren mesafesı bıraz uzun. yuksek hızlarda cok kaydırmıslıgım var . renolock da renault arabaların gızlı ozellıklerını acıyor . ben yaptırmıstım tavsıye ederım aractan keyıf alıyorsunuz
Peki rs line ve touch arasında bir fark var mı ?
Egea'nın HB'i daha iyi. Hatta egea alıp ses yalıtımını arttırmak isteyenler, egea hb camlarını alıp takıyor sedan arabasına. Tabii tam bir hatchback formatında değil araba, yine uzun.
Fiat düşünmüyorum hocam

1 sene kullandım ev almak için sattım ilk arabamdı, konunun hepsini okudum gerçekten şakamatik. rsline 17 jantlıydı benimkisi, jant biraz konfordan yiyor ama görünüş o biçim oluyordu. ben hiç bir soırun yaşamadım 20bin km sürdüm adana-mersin arasında otobanda çoğu zzman yakıtı efso al geç başka araba yok bu paralara kablosuz carplayini açtır renolocktan efso takılırsın allahıma

1 sene kullandım ev almak için sattım ilk arabamdı, konunun hepsini okudum gerçekten şakamatik. rsline 17 jantlıydı benimkisi, jant biraz konfordan yiyor ama görünüş o biçim oluyordu. ben hiç bir soırun yaşamadım 20bin km sürdüm adana-mersin arasında otobanda çoğu zzman yakıtı efso al geç başka araba yok bu paralara kablosuz carplayini açtır renolocktan efso takılırsın allahıma
renolocku ilk defa duydum frenlede bir sorun yaşadınız mı ?

renolocku ilk defa duydum frenlede bir sorun yaşadınız mı ?
frenle sorun yasamadım arıza vs yapmaz yanı . diskler daha saglam fren yapar sız arabayı tanıdıkca kullanmayı fren mesafesını ona gore ayarlıcaksınız.

Geri