1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

hocam frenlerde önler disk arkalar kampana . o yuzden fren mesafesı bıraz uzun. yuksek hızlarda cok kaydırmıslıgım var . renolock da renault arabaların gızlı ozellıklerını acıyor . ben yaptırmıstım tavsıye ederım aractan keyıf alıyorsunuz
Peki rs line ve touch arasında bir fark var mı ?
Egea'nın HB'i daha iyi. Hatta egea alıp ses yalıtımını arttırmak isteyenler, egea hb camlarını alıp takıyor sedan arabasına. Tabii tam bir hatchback formatında değil araba, yine uzun.
Fiat düşünmüyorum hocam

1 sene kullandım ev almak için sattım ilk arabamdı, konunun hepsini okudum gerçekten şakamatik. rsline 17 jantlıydı benimkisi, jant biraz konfordan yiyor ama görünüş o biçim oluyordu. ben hiç bir soırun yaşamadım 20bin km sürdüm adana-mersin arasında otobanda çoğu zzman yakıtı efso al geç başka araba yok bu paralara kablosuz carplayini açtır renolocktan efso takılırsın allahıma

1 sene kullandım ev almak için sattım ilk arabamdı, konunun hepsini okudum gerçekten şakamatik. rsline 17 jantlıydı benimkisi, jant biraz konfordan yiyor ama görünüş o biçim oluyordu. ben hiç bir soırun yaşamadım 20bin km sürdüm adana-mersin arasında otobanda çoğu zzman yakıtı efso al geç başka araba yok bu paralara kablosuz carplayini açtır renolocktan efso takılırsın allahıma
renolocku ilk defa duydum frenlede bir sorun yaşadınız mı ?

renolocku ilk defa duydum frenlede bir sorun yaşadınız mı ?
frenle sorun yasamadım arıza vs yapmaz yanı . diskler daha saglam fren yapar sız arabayı tanıdıkca kullanmayı fren mesafesını ona gore ayarlıcaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,068
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri