iki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim
İYİ AMA İKİSİDE 1MSIPS sana daha canlı renkler sunacaktır fakat oyunlarda tepki süresi bakımından en iyisi TN paneldir tasarımcı isen IPS oyun oynacaksan TN öneririm .
Ben şahsen oyun oynacağım için TN panel alacağım.
Merhaba ıps panel olarak VP249QGR Asus un modeline bakabilirsin oldukça başarılı ama Fiyat olarak üsttüne koya bilirsen VG24VQ modeli oldukça daha iyi VA panel.iki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim
Film vb şeyler izleyeceksen tabikide IPS ama genellikle fiyatları yüksek oluyor fiyat bakımından TN alabilirsin ama bütçen varsa IPS almanı tavsiye ederim sıralama şu şekilde gidiyor IPS-VA-TNiki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim
Oyun oynuyorsan kesınlıkle TN panel onerırım. yorumlarda önerilen Asus Tuf serısıne bakabılırsınFilm vb şeyler izleyeceksen tabikide IPS ama genellikle fiyatları yüksek oluyor fiyat bakımından TN alabilirsin ama bütçen varsa IPS almanı tavsiye ederim sıralama şu şekilde gidiyor IPS-VA-TN
Tercihlerimden biri zaten vp249qgrMerhaba ıps panel olarak VP249QGR Asus un modeline bakabilirsin oldukça başarılı ama Fiyat olarak üsttüne koya bilirsen VG24VQ modeli oldukça daha iyi VA panel.
tabii ki IPSiki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim
Kendim kullanıyorum efsane bir monitör TN paneller genelde 1 gtg tepkime süresine sahiptir IPS paneller ise 4 gtg ve 1 mprt tepki süresine sahiptir. Aradaki 3 ms farkı hiçbir şekilde hissetmezsin, 5 msden sonrası rahatsız etmeye başlar. TN alarak gözlerine yazık etme, IPS al geç.Tercihlerimden biri zaten vp249qgr![]()