Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 811
ATX 3.1 ve PCIE 5.1 desteği 2024 model de mi var
bunun bir videosu vardı beyazı söküyordu detaylı gösteriyordu bulamadım ben 3.0 ile 3.1 arasında fark var herhalde mesela tier listte 3.0 A EKSİ İKEN 3.1 DÜZ A VERİLMİŞ
Hocam cevap gelirse bana da yazarmısınız.firmaya sordum dönmedi 3.0 mı 3.1 mi diye
cevap gelirse başlıga yazarım ss i koyarım zatenHocam cevap gelirse bana da yazarmısınız.
Hocam cevap gelirse bana da yazarmısınız.
Yani daha ucuz s tier psular da var hocam overkill oluyor bu kadarı.10k üzerine çıkmak çok ampere cratos bunlar da çok iyi illa en en iyisi olmasına gerek yok diyorum uzun ömürlü olması için.Neden? 1 kere alın 10 - 15 yıl kullanın. Patlarsa kapsitörler patlar onlarda değiştirilir zaten. Önemli olan iç yapının sağlamlığı.
usta bana psu lazım yan bir sistem topladım https://www.vatanbilgisayar.com/faz...m-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi.html bu kasa ve psu yanında geldi psu konusunda aşırı endişem var sorun olmadı daha ama kalite yerlerde kasanın kaliteside neyseNeden? 1 kere alın 10 - 15 yıl kullanın. Patlarsa kapsitörler patlar onlarda değiştirilir zaten. Önemli olan iç yapının sağlamlığı.
palt ile arasında fiyat farkı az almış iken plat almak daha avantajlı golda göre ve gold istersen daha ucuza çok fazla seçenegin var1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-1000-BK - 1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Bu üründe fiyat olarak iyi 10 yıl garanti verilmiş
usta bana psu lazım yan bir sistem topladım https://www.vatanbilgisayar.com/faz...m-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi.html bu kasa ve psu yanında geldi psu konusunda aşırı endişem var sorun olmadı daha ama kalite yerlerde kasanın kaliteside neyseen azından psu çakayım diyorum sağlam ne alayım arc b580 taktım yan sisteme 7500f var 1x16 gb ram cl30 6000 mhz goodram IRDM siyah var msı pro b650m-p anakart var ne önerirsin
peki cratos çaksam ne olur ileriye dönük 850w gold
Yeter. Bir de yeni konu açsan daha iyi olurdu.
Yani pek anlamlı olmaz. Bir de Raijintek bayağı saçmaladı yeni modellerde. Cratos Lite'da ki boşta fan açıp kapatma sorunu düz Cratos'a da gelmiş.peki cratos çaksam ne olur ileriye dönük 850w gold
peki linkini paylaştığım fazeon kasadaki psu tier nedir hocam e falan mı saatli bomba mı ?Yani pek anlamlı olmaz. Bir de Raijintek bayağı saçmaladı yeni modellerde. Cratos Lite'da ki boşta fan açıp kapatma sorunu düz Cratos'a da gelmiş.