🔥İndirim 1ST PLAYER Ürünleri TR DE 1000w-1300w ATX 3.1 Plat A TİER Avantajlı Fiyat

bunun bir videosu vardı beyazı söküyordu detaylı gösteriyordu bulamadım ben 3.0 ile 3.1 arasında fark var herhalde mesela tier listte 3.0 A EKSİ İKEN 3.1 DÜZ A VERİLMİŞ
1765212038732.webp

Ondaki polimerlerde aynı. Fan yüzünden A- vermiş olabilirler.

Son düzenleme:
Neden? 1 kere alın 10 - 15 yıl kullanın. Patlarsa kapsitörler patlar onlarda değiştirilir zaten. Önemli olan iç yapının sağlamlığı.
Yani daha ucuz s tier psular da var hocam overkill oluyor bu kadarı.10k üzerine çıkmak çok ampere cratos bunlar da çok iyi illa en en iyisi olmasına gerek yok diyorum uzun ömürlü olması için.

Neden? 1 kere alın 10 - 15 yıl kullanın. Patlarsa kapsitörler patlar onlarda değiştirilir zaten. Önemli olan iç yapının sağlamlığı.
usta bana psu lazım yan bir sistem topladım https://www.vatanbilgisayar.com/faz...m-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi.html bu kasa ve psu yanında geldi psu konusunda aşırı endişem var sorun olmadı daha ama kalite yerlerde kasanın kaliteside neyse :D en azından psu çakayım diyorum sağlam ne alayım arc b580 taktım yan sisteme 7500f var 1x16 gb ram cl30 6000 mhz goodram IRDM siyah var msı pro b650m-p anakart var ne önerirsin

Bu üründe fiyat olarak iyi 10 yıl garanti verilmiş
palt ile arasında fiyat farkı az almış iken plat almak daha avantajlı golda göre ve gold istersen daha ucuza çok fazla seçenegin var

usta bana psu lazım yan bir sistem topladım https://www.vatanbilgisayar.com/faz...m-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi.html bu kasa ve psu yanında geldi psu konusunda aşırı endişem var sorun olmadı daha ama kalite yerlerde kasanın kaliteside neyse :D en azından psu çakayım diyorum sağlam ne alayım arc b580 taktım yan sisteme 7500f var 1x16 gb ram cl30 6000 mhz goodram IRDM siyah var msı pro b650m-p anakart var ne önerirsin

Yeter. Bir de yeni konu açsan daha iyi olurdu.

Yani pek anlamlı olmaz. Bir de Raijintek bayağı saçmaladı yeni modellerde. Cratos Lite'da ki boşta fan açıp kapatma sorunu düz Cratos'a da gelmiş.
peki linkini paylaştığım fazeon kasadaki psu tier nedir hocam e falan mı saatli bomba mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,989
Üyeler
185,988
Son üye
blitzhan
Geri