neden sataArkadaşlar sadece oyun depolamak için kullanacağım. Alabileceğim en uygun ve en azından düzgün ssd hangisidir? Bütçe max 2300
Hocam bunun 512 olanını kullanıyorum. Çok doldurunca veri yazması yavaşlıyor ama oyunlar falan hep hızlı açılıyor.Arkadaşlar sadece oyun depolamak için kullanacağım. Alabileceğim en uygun ve en azından düzgün ssd hangisidir? Bütçe max 2300
Hocam sata kioxia larda kronik sorun var diye biliyorum.Bu olur.
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD özelliklerini incele, 1.942,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)M2 portum yok, pci express girişini de anakart kapatıyor
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)M2 portum yok, pci express girişini de anakart kapatıyor
Şu an da oyun ve yedekleme için kullandığım yarı bozuk harddiskimde 700 küsür dolu, o yüzden 1tb şartHocam sata kioxia larda kronik sorun var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)
Dostum o zaman tekrardan kaliteli bir hard disk al derim çünkü sata ssd alsan bu fiyata harddiskten hallice olacak 1tb ı sağlam bir harddisk daha güvenilir olacaktır uzun vadede, araştırdığımda bu fiyattaki sata ssdlerin hepsine kronik sorunlu 3 haftaya hızı 50mb oldu diyorlar.Şu an da oyun ve yedekleme için kullandığım yarı bozuk harddiskimde 700 küsür dolu, o yüzden 1tb şart
Hocam forumlarda biraz araştırma yaparsanız çoğu kullanıcının kronik sorunlu dediğini görebilirsiniz sizin daha sorun yaşamamış olmanız sorsunsuz olduğunu göstermez üstelik ne kadar süredir kullanıyorsunuz bahsedilen ssd yibende kioxia aldım 960 olanı henüz bi problem yaşamadım
Doğru diyosun da hocam en azından oyunlar biraz hızlı açılsın bi anlamı olsunDostum o zaman tekrardan kaliteli bir hard disk al derim çünkü sata ssd alsan bu fiyata harddiskten hallice olacak 1tb ı sağlam bir harddisk daha güvenilir olacaktır uzun vadede, araştırdığımda bu fiyattaki sata ssdlerin hepsine kronik sorunlu 3 haftaya hızı 50mb oldu diyorlar.
Hocam adam diyor ki 3 hafta sonra 50mb hıza düşüyor oyun yine hızlı açılmayacak kiDoğru diyosun da hocam en azından oyunlar biraz hızlı açılsın bi anlamı olsun