Neler Yeni

1TB Alınabilir en uygun Sata SSD önerisi?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Arkadaşlar sadece oyun depolamak için kullanacağım. Alabileceğim en uygun ve en azından düzgün ssd hangisidir? Bütçe max 2300

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Kürşat

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Bu olur.
Hocam sata kioxia larda kronik sorun var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 portum yok, pci express girişini de anakart kapatıyor
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)

M2 portum yok, pci express girişini de anakart kapatıyor
Çok fazla sayıda oyunu aynı anda yüklemeyecekseniz 500gb almanızı öneririm aksi takdire bu fiyattaki çoğu ssd de kronik sorun var veya hızları çok çabuk düşüyor bu yüzden 500gb lık bir sata almanız daha iyi olacaktır. (Mevcut depolamanız kaç gb ?)

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sata kioxia larda kronik sorun var diye biliyorum.

Şu an da oyun ve yedekleme için kullandığım yarı bozuk harddiskimde 700 küsür dolu, o yüzden 1tb şart

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Şu an da oyun ve yedekleme için kullandığım yarı bozuk harddiskimde 700 küsür dolu, o yüzden 1tb şart
Dostum o zaman tekrardan kaliteli bir hard disk al derim çünkü sata ssd alsan bu fiyata harddiskten hallice olacak 1tb ı sağlam bir harddisk daha güvenilir olacaktır uzun vadede, araştırdığımda bu fiyattaki sata ssdlerin hepsine kronik sorunlu 3 haftaya hızı 50mb oldu diyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
bende kioxia aldım 960 olanı henüz bi problem yaşamadım
Hocam forumlarda biraz araştırma yaparsanız çoğu kullanıcının kronik sorunlu dediğini görebilirsiniz sizin daha sorun yaşamamış olmanız sorsunsuz olduğunu göstermez üstelik ne kadar süredir kullanıyorsunuz bahsedilen ssd yi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Dostum o zaman tekrardan kaliteli bir hard disk al derim çünkü sata ssd alsan bu fiyata harddiskten hallice olacak 1tb ı sağlam bir harddisk daha güvenilir olacaktır uzun vadede, araştırdığımda bu fiyattaki sata ssdlerin hepsine kronik sorunlu 3 haftaya hızı 50mb oldu diyorlar.
Doğru diyosun da hocam en azından oyunlar biraz hızlı açılsın bi anlamı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim