❌İndirim Bitti! 1tb ssd 2068 tl wd black sn770

O zaman fiyatları da düşürsünler. Üstünde 2 tane silikon parçası olan nvme yapıyorlar. Maliyeti 10 dolar değildir.
Eskiden 1 tb nvme deyince 2 tarafı da full dolu kartlar gelirdi.
Bu arada sandisk in asıl üreticisi kim acaba.

Bir de asıl entegreyi üreten Toshiba, üstüne sandisk yazılıyor. Bunu kullanan Western Digital de kendi etiketini basıp kart yapıyor. Isınamadım bu işe
Sandisk'in asıl üreticisi kendisi zaten. WD Sandisk'i satın aldı birkaç yıl önce. Ssd fiyatları yol sonuna doğru düşecek. Sene başı nand üretim odaklarını ramlere kaydırdılar. Ssd fiyatları arttı şuan ise ssd üretiyorlar stoklar kalcak ellerinde bu kez de ram fiyatlarını arttıracaklar. Uzak doğu üreticileri bu konuda kaşarlar.

Acaba şehir ve lokasyona göre değişiyor olabilir mi? Benim İstanbul Gaziosmanpaşa teslimat.. :unsure:
benim adana belki o yüzdendir dicemde 1 hafta geçte teslim etmezsin ya

Hocam 18de sipariş ettim hala Hollanda’da kargo şubesinden çıktı gözüküyor. Salıdan beri bu şekilde tam bi saçmalık.
Tahmini teslim tarihi neydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim adana belki o yüzdendir dicemde 1 hafta geçte teslim etmezsin ya
Hocam sanırım İstanbul içi bugün. İstanbul dışı muhtemelen Pazartesine sarkabilir.

Ürünü 18 inde aldım İstanbula indi gümrükten çekip aktarmaya vermişler, pazartesi sabahı elime ulaşır diye düşünüyorum.
Ürünü test etme fırsatı olan oldu mu? Crytal disk mark vs.

Yabancı yorumlara göz attım. Geçen sene yurtdışı cadılar bayramı indirimlerinde bu ssd'yi 20 dolara alanlar olmuş dişlerimi kırdım sinirden 20 dolar nedir lan. Biz steamde bir oyuna 20 dolar para veriyoz zaten. Herif bu parayla 1 tb ssd sahibi oluyor.

Yabancı yorumlara göz attım. Geçen sene yurtdışı cadılar bayramı indirimlerinde bu ssd'yi 20 dolara alanlar olmuş dişlerimi kırdım sinirden 20 dolar nedir lan. Biz steamde bir oyuna 20 dolar para veriyoz zaten. Herif bu parayla 1 tb ssd sahibi oluyor.
659,34 Türk Liracık

Birkaç yıl sonra 10 dolara düşer. Adamlar 2 tane entegre devre koyarak ssd yapıyor. Usb bellek sanki. Usb ye koysan yine olur.
Eskiden kol kadar silikon alanı gerekiyordu. Hatta intel optane filan tam pcie slota takılıyordu, ekran kartı gibi kocaman ssd ler vardı.

8tb hdd düşünüyordum, vaz geçtim. Ssd ler hdd den daha ucuz. ya da olma yolunda.

7. sayfada verdiğim linklerde ki ürünlerden birini alarak PCI slotlarında kullanabilirsiniz. Bu ürünlerden X1 slotlarına takılan da var. X16 slotlarına takılanda. Yalnız hız düşer bu şekilde ona göre.

Edit: Bu arada benimki de bugün teslim edildi. (y)
Hocam bende gigabyte b450m s2h var. Hangi girişi kullanmam gerekiyor ?

Hocam bende gigabyte b450m s2h var. Hangi girişi kullanmam gerekiyor ?
Gigabyte.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,945
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri