O Omeer.ofk 80+ Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ömer kaygusuz Bugün, 02:50 #1 Bütçe 2200000 ÖTV muafiyeti ile sıfır geniş ve konforlu bir araç almak istiyorum bu fiyata ne önerirsiniz.
D daxplvis 80+ Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 30 Bugün, 03:22 #2 Merhaba sanırım ocak sonrası için bakıyorsunuz fakat bayi ile anlaşmadığınız sürece bu araçlar limit üzerinde kalacaktır bilerek muhafiyete girmesin diye ufak zamlar yapılıyor ocak sonrası 3 senedir böyle
Merhaba sanırım ocak sonrası için bakıyorsunuz fakat bayi ile anlaşmadığınız sürece bu araçlar limit üzerinde kalacaktır bilerek muhafiyete girmesin diye ufak zamlar yapılıyor ocak sonrası 3 senedir böyle
E eneskaya6 80+ Silver Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 2,532 Bugün, 11:05 #3 Kia sportage koymamıssınız. Suv olarak baktığınız 3 aractan daha iyi. Karoq ya da sportage bakın derim
Kia sportage koymamıssınız. Suv olarak baktığınız 3 aractan daha iyi. Karoq ya da sportage bakın derim
C Cavuskerem 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 13,036 Dahası Reaksiyon skoru 6,678 İsim Kerem Çavuş Bugün, 11:10 #4 Superb
O Omeer.ofk 80+ Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ömer kaygusuz 5 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Cavuskerem yazmış: Superb Devamı için tıklayın... Bu fiyata superb bulabileceğimi sanmıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 3 dakika önce eneskaya6 yazmış: Kia sportage koymamıssınız. Suv olarak baktığınız 3 aractan daha iyi. Karoq ya da sportage bakın derim Devamı için tıklayın... Karoqtan yana gönlüm ama Sportage bakmadim neden daha iyi olduğunu düşüyorsunuz
Cavuskerem yazmış: Superb Devamı için tıklayın... Bu fiyata superb bulabileceğimi sanmıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 3 dakika önce eneskaya6 yazmış: Kia sportage koymamıssınız. Suv olarak baktığınız 3 aractan daha iyi. Karoq ya da sportage bakın derim Devamı için tıklayın... Karoqtan yana gönlüm ama Sportage bakmadim neden daha iyi olduğunu düşüyorsunuz