f1 proDostlar,
CS2 odaklı FPS oyunları için kullanacağım gerek skatezleri, gerek sensörü, gerekse elde tutuş hissiyatı güzel, hafif ve kablosuz olan bir mouse arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Dragonfly f1 proDostlar,
CS2 odaklı FPS oyunları için kullanacağım gerek skatezleri, gerek sensörü, gerekse elde tutuş hissiyatı güzel, hafif ve kablosuz olan bir mouse arıyorum.
Koleksiyonda var bu fiyata alabileceğiniz en iyi mouse mcu 4k hz destekliyor ileride dangıl alırsın uzun ömürlü bir mousenasıl mouse peki hocam
Kutunun içinden 1000 hz destekleyen dongle çıkıyor ayriyeten 4000 hz istersen dongle alman gerek fiyatı yanlış bilmiyorsam 600 TL falan ama 240 hz ve üstü bir monitörün yoksa farkı anlayamazsın almana gerek yokUSB Dongle mı hocam ?
180hz monitör hocamKutunun içinden 1000 hz destekleyen dongle çıkıyor ayriyeten 4000 hz istersen dongle alman gerek fiyatı yanlış bilmiyorsam 600 TL falan ama 240 hz ve üstü bir monitörün yoksa farkı anlayamazsın almana gerek yok
O zaman şuanlık gerek yok alabiliyorsan al ama kendini zorlama muhtemelen aradaki farkı anlamazsın180hz monitör hocam
Dareu a950 pro 4kDostlar,
4k olmayanı siparis ettim bakalım salı günü iyimimis degilmiymisDareu a950 pro 4k
Canavardir kendisi merak etmeyin4k olmayanı siparis ettim bakalım salı günü iyimimis degilmiymis