Kayılıyorum ama 3200g ve 8gb ram bulunursa ve bütçede yeterse oyun oynanır az da olsa0 olarak 2K altında sistem yok malesefolanlarda çok eski parçalardan oluşturulan sistemler.
2. el tek tek toplayarak şöyle bir sistem kurabilirsin,
2200G-3200G
8GB RAM (Bütçe yetmezse 4 de olur DDR4 olmasına dikkat edin)
a320 anakart (en ucuzunu alın model farketmez)
400W PSU + Kasa
diğer bileşenleride 0 olarak temin edersiniz.
Kuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
açtığım konuya bakabilirsin. klavye mouse ekleyince 2250 tl falan tutarKuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
Hiç parça parça uğraşmayıp kasayı bunu alsam uygun olur mu sizce ? kuzenim sadece internertten ödevlerini yapabilsin hız konusunda sorun yaşamasın derdim oyun ile işimiz yok sadece ödev vs. falan tarzındaaçtığım konuya bakabilirsin. klavye mouse ekleyince 2250 TL falan tutar
OFİS/GÜNLÜK BİLGİSAYARI ÖNERİYORUM!
Herkese selam bugün ofis için sizlere toplama sistem önerisinde bulunacağım şimdiden söyleyeyim bu sistem oyun için değildir ofis içindir! Ryzrn 3 3200G işlemci - 800 TL A320 S2H Anakart - 420 TL 8GB DDR4 RAM - 265 TL WD 240GB SSD - 250 TL 300W KASA+PSU - 370TL Eveet sistem toplam 2115 TL...donanimarsivi.com
2.El Bu kurda bile ancak gelebilirKuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
csyi oynarsın rahatKayılıyorum ama 3200g ve 8gb ram bulunursa ve bütçede yeterse oyun oynanır az da olsa
İşlemcisi çok kötü.Hiç parça parça uğraşmayıp kasayı bunu alsam uygun olur mu sizce ? kuzenim sadece internertten ödevlerini yapabilsin hız konusunda sorun yaşamasın derdim oyun ile işimiz yok sadece ödev vs. falan tarzında
DRAX-APU30/AMD ATHLON 3000G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU30/AMD ATHLON 3000G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU30 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
https://www.hepsiburada.com/turbox-...1-5-fhd-all-in-one-bilgisayar-p-HBV00000VT5N2 sizce bu nasıldır sonuç olarak her şey içinde ?bi bak istersenDRAX-APU30/AMD ATHLON 3000G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU30/AMD ATHLON 3000G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU30 ITOPYA'da.www.itopya.com
office için idealİşlemcisi çok kötü.