r1 pro / ajaz 159proarkadaşlar uzun ömürlü ve fps oyunları için güzel bir mouse a ihtiyacım var öneriniz nedir acaba
bu r1 pro gerçekten çok mu iyi ya birde ajaz dışı başka mouse önerisi var mı ajazz temuda ucuz gözüküyor 1k civarında onu mu almalıyımr1 pro / ajaz 159pro
arkadaşlar uzun ömürlü ve fps oyunları için güzel bir mouse a ihtiyacım var öneriniz nedir acaba
r1 pro guzel mouse ajazda ucuz cıdden gayette guzel onun dısı fury level var baskada suan tam gelmedı aklımabu r1 pro gerçekten çok mu iyi ya birde ajaz dışı başka mouse önerisi var mı ajazz temuda ucuz gözüküyor 1k civarında onu mu almalıyım
mad r de gayet ıyı![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Ön sipariş bilgilendirmesi: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ön sipariş bilgilendirmesi: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün...wraithesports.com
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
peki sizde r1 pro mu almalıyım ajazz 159 pro mu ?r1 pro guzel mouse ajazda ucuz cıdden gayette guzel onun dısı fury level var baskada suan tam gelmedı aklıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
mad r de gayet ıyı
r1 propeki sizde r1 pro mu almalıyım ajazz 159 pro mu ?
Sizin yerinizde olsaydım mad r alırdım.peki sizde r1 pro mu almalıyım ajazz 159 pro mu ?
r1 pro
şimdi de r1 pro ve mad r arasında kaldım sakhjdgaskjd mad r daha kaliteli ve iyiyse onu alabilirim ama bu pcye bağlama konusunda pek bilgili değilim. kablosuz nası bağlayacağım bluetooth yok pc de dongle ile mi bağlanıyor gecikme yaşatır mı acabaSizin yerinizde olsaydım mad r alırdım.
r1 ve ajazz aj159 arasında tercihte bulunacaksam tabii ki ajazz aj159.
donglesı varşimdi de r1 pro ve mad r arasında kaldım sakhjdgaskjd mad r daha kaliteli ve iyiyse onu alabilirim ama bu pcye bağlama konusunda pek bilgili değilim. kablosuz nası bağlayacağım bluetooth yok pc de dongle ile mi bağlanıyor gecikme yaşatır mı acaba
aha yeni bi öneri daha geldi peki bu mouse nasıl diğerlerine göre mesela mad r ye göreGaming gen tr de scyrox mouselar ön siparişte elinize uygun olanı seçmenizi öneririm
gecikme durumu olmaz değil mi bilmediğimden soruyorumdonglesı var