2-2.5K Toplama Kasa

BugraReis

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle merhaba arkadaşlar bilgisayar kasalarından fazla anlamam ama size güvenerek bu konuyu açtım başlangıç olarak 2-2.5k'ya kasa alıcağım benim için cs:go da iyi fps versin yeter önerileriniz varsa yazabilir misiniz? TEŞEKKÜRLER!

Güzel Kardeşim Bence Biraz Bekle . Şuan Alınmaz.

Öncelikle merhaba arkadaşlar bilgisayar kasalarından fazla anlamam ama size güvenerek bu konuyu açtım başlangıç olarak 2-2.5k'ya kasa alıcağım benim için cs:go da iyi fps versin yeter önerileriniz varsa yazabilir misiniz? TEŞEKKÜRLER!
Şuan fiyatlar çok yüksek gerek dolar olsun gerek virüs beklersen iyi bir bilgisayarın olur ama şimdi kesinlikle alma

Bu zamanda kaliteli ve her oyunu açabilecek bir pc bulamazsın bu pc ile bence biraz daha para biriktir ve karantina dönemi bitsin

Sana Şuanda Sistem Önerisinde Bulunabilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın.

Virüs ve dolar yüzünden fiyatlar çok yüksek dostum biraz daha paranı biriktir ve güzel i bilgisayar al

Türkiye'de bu kadar ucuz sistem toplamak zor ama ekran kartını 2.el alırsan belkii güzel bir sistem toplayabilrsin

Kardeşim o fiyata şuan ikinci el alabilirsin oda bulabilirsen, ikinci el piyasasında güzel kasalar var fakat güvenilirliği tartışılır :) cs go çok aşırı bir sistem isteyen oyun değil, biriktirme şansın var ise az daha biriktir ilerisi için güzel sistem toplamış olursun.
O yüzden buradan şu kasayı al bunu al demek yanlış olur.

Geri