2.2 milyon maks bütçe araba önerisi

Ben masrafsızlık ve sorunsuzluk isterseniz diye önermiştim. https://shbd.io/s/zEw5XscL hıza belki çok uymaz ama konfor olarak ve özellik olarak çok dolu bir araç. Pejo motoru var onun servisine gitsenizde olur.
Sedan istersenizde ds9 var https://shbd.io/s/Jpi8MjeZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a5 ve superb öncelik düşünüyorum hangi paketlerini almalıyım sizce ?
Temiz a5 biraz zor hocan bu bütçede ama bulursanız ya en çok tutulan paketi ya da en dolu paketi alın ikisinde de. Ben yinede superb öneriyim teyzemde var memnunlar baya.

tiguan düşündüm ama herkes çok yakıyor diyor birde şehir içinde kullanıcam o yöndende bakın istanbul trafiğinde tiguan incir ağacı diker valla :D

formentorda güzel ama piyasası bütçemi aşıyor biraz

en dolu paket L&K cristal diye biliyorum prestige hangi paketi oluyor acaba boşmu dolumu ?
L&K in bir altı olması lazım , 1.5 motor baya verimli hocam sakin kullanılırsa yakıt olarak çok yakmıyor tiguan da bakılabilir ama en yeni olan kasa alınmazsa eskilerde d segmenti kalitesi yok

tiguan düşündüm ama herkes çok yakıyor diyor birde şehir içinde kullanıcam o yöndende bakın istanbul trafiğinde tiguan incir ağacı diker valla :D

formentorda güzel ama piyasası bütçemi aşıyor biraz

en dolu paket L&K cristal diye biliyorum prestige hangi paketi oluyor acaba boşmu dolumu ?
Yani çok yakıyordan kastın ne misal zaten suv kullanıyorsun 10 litreyi gözden çıkar bende leon var 1.4 o da istanbulda 7-8.5 arası yakıyor. Geçen edirne gittim hız sınırları %10 sapma olcak şekilde yani 77-130 gibi düşünebilirsin klima açık araç dolu 4.9 yaktı.

Yakıtı dert ediyorsan elektrikli al diyeceğim ama onlarda da ısı pompalı almak lazım birde iyi elektrikli araçların gerek kaskosu gerek mtv si içten yanmalılara göre yüksek. O zaman sana en iyi seçenek hibrit motorlu olanlara bakmak

Yani çok yakıyordan kastın ne misal zaten suv kullanıyorsun 10 litreyi gözden çıkar bende leon var 1.4 o da istanbulda 7-8.5 arası yakıyor. Geçen edirne gittim hız sınırları %10 sapma olcak şekilde yani 77-130 gibi düşünebilirsin klima açık araç dolu 4.9 yaktı.

Yakıtı dert ediyorsan elektrikli al diyeceğim ama onlarda da ısı pompalı almak lazım birde iyi elektrikli araçların gerek kaskosu gerek mtv si içten yanmalılara göre yüksek. O zaman sana en iyi seçenek hibrit motorlu olanlara bakmak
yakıtı dert etmiyorum hocam yanlış anlama şuan caddy var bende zaten 1.9 100 km de 9-10 litre yakıyor zaten minimum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri