2-3K arası klavye önerisi

be4c

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2500
2-3k bütçem var şu klavyelere göz gezdirdim eksileri artılarını söylerseniz veya yeni klavye önerirseniz güzel olur.

iyzico 500tl + %10/25 cashback var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico 500tl + %10/25 cashback var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin attığınız modellere baktım snap tap ile Rapid Trigger özellikleri yok ayrıca 1000hz tepkime süreleri var benim attığım modeller özellik bakımından daha zengin değil mi?

Hocam sizin attığınız modellere baktım snap tap ile Rapid Trigger özellikleri yok ayrıca 1000hz tepkime süreleri var benim attığım modeller özellik bakımından daha zengin değil mi?
x85 de yok snap tap cs2 de yasaklı max 3-4 ms fark yapıyor hissedilmeyecek bir fark

2-3k bütçem var şu klavyelere göz gezdirdim eksileri artılarını söylerseniz veya yeni klavye önerirseniz güzel olur.

Akko fun 60 max

ARGB olması pozitif bir şey hocam niye üzdü ki sizi
Ben ayarlanamayan rgb olarak biliyorum karıştırmışta olabilirim. Normalde uygulama üzerinde bir sürü değişiklik yapabiliyoruz ama argb olunca belli başlı modları yapabiliyoruz diye biliyorum.

Ben ayarlanamayan rgb olarak biliyorum karıştırmışta olabilirim. Normalde uygulama üzerinde bir sürü değişiklik yapabiliyoruz ama argb olunca belli başlı modları yapabiliyoruz diye biliyorum.
argb daha kapsamlı karıştırmışsın

• Beğen
Reaksiyonlar: be4c
Argb adreslenebilir rgb oluyor driverdan her tuşa ayrı ayrı renk bile yapabiliyorsun.

Geri