Çözüldü✓ 2.500 TL'ye Kadar Gamepad Önerileri

144Hz

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
2500
Herkese merhabalar. PC için maksimum 2.500 TL’ye kadar gamepad arıyorum. Neler önerirsiniz? FIFA 26, Tekken gibi oyunlar oynuyorum. “GameSir Cyclone 2 al” diyebilirsiniz; en iyisi o gibi görünüyor ama o kadar bütçe ayırmak istemiyorum.​

Herkese merhabalar. PC için maksimum 2.500 TL’ye kadar gamepad arıyorum. Neler önerirsiniz? FIFA 26, Tekken gibi oyunlar oynuyorum. “GameSir Cyclone 2 al” diyebilirsiniz; en iyisi o gibi görünüyor ama o kadar bütçe ayırmak istemiyorum.​
Dün donanım arşivi instagram hesabinda bu 800 tl ye satiliyordu link atilmisti keske ona baksaydin
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu)

bir arkadaş herkese gamesir nova modellerini öneriyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower kalitesiz marka işine girmem asla.
şu an olduğu fiyatta alınmaz bence de ama 900 olduğunda yedekte kalsın diye bende almıştım

şu an olduğu fiyatta alınmaz bence de ama 900 olduğunda yedekte kalsın diye bende almıştım
Daha iyileri vardır illaki nova modelinden.

gamesir supernova veya atk battle axe pro öneririm bu bütçeye

O fiyata nova modelinden daha iyisi yok.
düz nova değil de nova 2 lite veya supernova daha iyi

atk battle axe pro özellikleri dahilinde çok hoşuma gitti cuma günü sipariş geçtim araştırdığım kadarıyla öneririm

@katipke hocayla aynı fikirdeyim; bu bütçe için en ideal seçenekler GameSir Super Nova veya ATK Battle Axe. Benim tercihim ise GameSir Super Nova olurdu.

1250 ye aldim hikayeli oyunlw4 oyniyorum 3 taksitlw sence eder mi bide 1250 daha iyisi var mi?

Geri