- Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka modele göre değişir hocam linki varsa bakayım
Marka modele göre değişir hocam linki varsa bakayım
i5 12.nesil 6gb 4050 açıkçası ben almam hocam. 30lara çıkınca i7 12-13.nesil + 4060 varken bu cihaza sırf sıfıra yakın diye bu para verilmez.
alabilirsem 30 35 bin tl ye 4060 lı alırım ztn ama onları alamazsam param 25 fln olursa bunu alırım iyi mi? ona göre 25 e sıfıra yakın böyle varmı başka bilgin varmnıi5 12.nesil 6gb 4050 açıkçası ben almam hocam. 30lara çıkınca i7 12-13.nesil + 4060 varken bu cihaza sırf sıfıra yakın diye bu para verilmez.
Evet, oyun zehirdir fakat bazı oyunlar strateji geliştirir. Ayrıca aldığım laptopu yazılım ve 3D modellemeyede kullanıcağım, yani geleceğimi biraz da bilgisayar sayesinde atıyorumİkinci el, sağlam ve güçlü özelliklere sahip dizüstü bilgisayarlar bence daha alınası çünkü şişmiş fiyatlardan gına geliyor insana
Mesela ben oyun oynamam, sadece iş için zamanında çok bilgisayar alıp sattım, biriktirip kendime iş için sermaye yaptım.
Şunu da yazayım, belki bana kızarsınız ama oyun, insanı sadece zarara sokan bir hastalıktır, eğer öğrenci iseniz derslerinize sıkı çalışın, en azından memur veya mühendis olun, hem maaşınız olsun hem de ek işler bulun kendinize, ev alın, araba alın, eş alın
Boş işler yani oyun oynamak sadece zaman kaybıdır. Boşuna masraftır.