Neler Yeni

2 Ayda 20 Kilo Verdim!

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Evet arkadaşlar yaş 35 boy 186
Başlıkta belirttiğim üzere 2 ayda 120 kilodan 100 e kadar düştüm.
Düzenli bir beslenme, kalori açığı ve haftada üç gün spor salonu üyeliğinde ağarlık ve kardiyo egzersizleri ile aç kalmadan hatta çok daha güzel yiyerek kilo verdim.
Eğer bende deniyorum olmuyor yapamıyorum diyorsanız mutlaka yanlış yaptığınız bir şeyler vardır.
Kilo vermek için aç kalmak bile en büyük yanlışlardan bir tanesi!
Maksat kilo vermek değil aslında yağ kaybetmek diyelim tam da bunu yaptım.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kenan Çelik
Benzer yaş (33) ve aynı boy kilodayız. 2 aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim. Yaklaşık 10 kilo kadar verdim ama dahası olmuyor. Özellikle bel çevresi hiç erimiyor. Spor salonuna yazılmaya niyetim var ama devamını getirmeyeceğimi bildiğimden gitmiyorum.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki tam tersini nasıl yaparız yaş 21 kilo 78 boy 186
Aslında kilon fena değil belki biraz sıska görünüyor olabilirsin yaşın da çok genç 25 e kadar 85 - 90 arası bir kiloya ulaşıp hep o kiloda kalırsan harika olur. Eğer spor yapmıyorsan ağarlık antrenmanları yaparak bolca protein tüketmelisin böylece kas kütlesi inşa ederek temeli sağlam atmış olursun. Kilo aldıracak bir çok takviye var protein tozu creatin ve bca da kullanırsan eğer üzerine cila atmış olursun.

alixd

80+
Hocam ben 1.82 85 kiloyum bi 5-6 kilo sporsuz vermem lazım ya, çalışıyorum var mı önerin.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Benzer yaş (33) ve aynı boy kilodayız. 2 aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim. Yaklaşık 10 kilo kadar verdim ama dahası olmuyor. Özellikle bel çevresi hiç erimiyor. Spor salonuna yazılmaya niyetim var ama devamını getirmeyeceğimi bildiğimden gitmiyorum.
Diyet sadece terazideki rakamları değiştirir aslında sen kilo değil %80 civarında ödem atmış olabilirsin. Şimdi spora başlayarak ağarlık ve kardiyo antrenmanlarına başlarsan yemeni de biraz daha düzeltirsen makroları düzenli bir şekilde ayarlarsan hem kas kazanıp hem yağ yakarsın ve vücudunda ki değişime sen bile hayret edersin.

MOON_MVR

80+ Bronze
Spor ağırlıklı gidiyorum hocam vücut yapım güzel kas/yağ oranım dengeli hemen hemen istediğim görünüme yakınım sadece kol kaslarım vücut kaslarıma göre zayıf görünüyor.
95 Kiloya kadar sadece kol ile yatar pozisyonda kaldırma yapabilirken kollarımın zayıf görünmesi üzüyor hocam.
Onun dışında bacak bel göğüs ve sırt kaslarım istediğim ölçüde.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Hocam ben 1.82 85 kiloyum bi 5-6 kilo sporsuz vermem lazım ya, çalışıyorum var mı önerin.
Vücut yapını bilmeden görmeden bir şey söylemek doğru olmaz eğer vücudunun su tuttuğuna kanaat getiriyor isen sadece 4 5 kiloyu ödem olarak atabilirsin örneğin yeşil çay, tarçınlı ve limonlu su vb gibi kürlerle bunu hemen yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor ağırlıklı gidiyorum hocam vücut yapım güzel kas/yağ oranım dengeli hemen hemen istediğim görünüme yakınım sadece kol kaslarım vücut kaslarıma göre zayıf görünüyor.
95 Kiloya kadar sadece kol ile yatar pozisyonda kaldırma yapabilirken kollarımın zayıf görünmesi üzüyor hocam.
Onun dışında bacak bel göğüs ve sırt kaslarım istediğim ölçüde.
Eminim dışarıda veya instagram da gördüğünü sporcuların kol kasları seni çok etkiliyor :) şuna emin ol ki %80 veya daha fazlası doğal değil ilaç ile yapılmış kaslar creatin kullanıyor musun? Kas gelişiminde çok öenmli rolu var kullanmıyorsan eğer hemen başla derim.

MOON_MVR

80+ Bronze
O tarz toz veya takviye hiç bir şey kullanmıyorum normal olarak günlük hayatta yemeğimi yer akşam iş çıkışı spora gider eve dönüşte koşu yapar ve sabah ise işe eğer hava güzel ise koşu yaparak giderim. Ek hiç bir şey yapmıyorum.

Kalp rahatsızlığım sebebi ile fazla yüklenemiyorum vucuduma sonra bıçak girmiş gibi çarpıntı başlıyor kalbimin oralarda.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
O tarz toz veya takviye hiç bir şey kullanmıyorum normal olarak günlük hayatta yemeğimi yer akşam iş çıkışı spora gider eve dönüşte koşu yapar ve sabah ise işe eğer hava güzel ise koşu yaparak giderim. Ek hiç bir şey yapmıyorum.

Kalp rahatsızlığım sebebi ile fazla yüklenemiyorum vucuduma sonra bıçak girmiş gibi çarpıntı başlıyor kalbimin oralarda.
En azından protein tozu ve creatin kullanırsan farkı çok kısa sürede göreceğine eminim korkma bu takviyeler sana hiç bir zarar vermez çünkü bunlarda günlük hayatta gerek hayvansal gerek bitkisel olarak tükettiğimiz besinlerden yeterince alamadığımız protein ve diğer minareller var.

Çok geçmiş olsun bahsettiğim takviyelerde kalp ile ilgili bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama bu tamamen öz fikrim sen doktoruna danışmadan hiç bir şey kullanma.

MOON_MVR

80+ Bronze
Anladım hocam teşekkürler peki hangi markayı önerirsiniz ve nasıl kullanmam gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom