Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 857
İskenceyle anca düşersinMerhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.
İskenceyle anca düşersinMerhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.
ben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazımEkmek şeker tuz hamur işini ilk başta bi kesmeniz lazım sağlıklı fazla yağlı bişey yememeniz lazım günlük koşu yürüyüş yapın.
Çok fazla da abartmayın hocam normal öğünde düzgünce yiyin fazla tüketmeyin sadeceben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım
Ondan dolayı olabilir bende ani kesmiştim sabah öyle yiyordum salata peynir zeytin gibisinden baya bir kilo verdimde ne kadar sağlıklıydi tartışılır bende çok bir etkisi olmamıştı göz kararması falanben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım
Ondan dolayı olabilir bende ani kesmiştim sabah öyle yiyordum salata peynir zeytin gibisinden baya bir kilo verdimde ne kadar sağlıklıydi tartışılır bende çok bir etkisi olmamıştı göz kararması falanben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım
herşeyin kalorisine bakıyorum bildiğiniz manyak oldum annemde çok abartma diyor ama kesmeden nasıl olucak veya yavaş yavaş mı kesmek lazım vücudu alıştırmak içinÇok fazla da abartmayın hocam normal öğünde düzgünce yiyin fazla tüketmeyin sadece
Herkes aynı bünyeye sahip değilben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım
evetHerkes aynı bünyeye sahip değil
Hocan atıyorum bütün ekmek yiyorsanız çeyrek dilim yapın şekerli çay falan alışın tuzu gerektiği kadar arada çikolata falan yersinherşeyin kalorisine bakıyorum bildiğiniz manyak oldum annemde çok abartma diyor ama kesmeden nasıl olucak veya yavaş yavaş mı kesmek lazım vücudu alıştırmak için
15 yaşımdayım 3 yıldır şekerli çay içmiyorum bence güzel bir şey babamda şeker hastalığı var o yüzden atma diyor bende atmıyorum alıştımHocan atıyorum bütün ekmek yiyorsanız çeyrek dilim yapın şekerli çay falan alışın tuzu gerektiği kadar arada çikolata falan yersin
Güzel hocam yanı fazla abartmadan kısın yediklerinizi sorun olmaz15 yaşımdayım 3 yıldır şekerli çay içmiyorum bence güzel bir şey babamda şeker hastalığı var o yüzden atma diyor bende atmıyorum alıştım
sağ olun teşekkür ederimGüzel hocam yanı fazla abartmadan kısın yediklerinizi sorun olmaz
sağ olun teşekkür ederim