Neler Yeni

2 ayda etkili bir şekilde kilo vermek istiyorum

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Yaşın tutsa askere git diyecektim zira ben 90 kilo gidip 3 aylık sıkı eğitimin ardından 78 kilo olmuştum :) Düzenli besin ve hareket edersen istediğin kiloya yakın verebilirsin

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yağlı şeylerden kaçın boğazına hakim olarak aylık 9+kilo verebilirisin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
ibrahim can
Ekmek şeker tuz hamur işini ilk başta bi kesmeniz lazım sağlıklı fazla yağlı bişey yememeniz lazım günlük koşu yürüyüş yapın.
ben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım

Can...

80+ Platinum
ben kestim 4 5 gün önce başladım o günden beri oturduğum yerden kalkınca gözüm çok fena kararıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum ne yapayım ve günlük kalorimin çok altında alıyorum eskiden günde yaklaış 2 ekmek yiyordum şeker çok tüketiyordum çikolata vs birden kesince mi böyle oldu vücudu alıştırmak mı lazım
Çok fazla da abartmayın hocam normal öğünde düzgünce yiyin fazla tüketmeyin sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan dolayı olabilir bende ani kesmiştim sabah öyle yiyordum salata peynir zeytin gibisinden baya bir kilo verdimde ne kadar sağlıklıydi tartışılır bende çok bir etkisi olmamıştı göz kararması falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan dolayı olabilir bende ani kesmiştim sabah öyle yiyordum salata peynir zeytin gibisinden baya bir kilo verdimde ne kadar sağlıklıydi tartışılır bende çok bir etkisi olmamıştı göz kararması falan

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
ibrahim can
Çok fazla da abartmayın hocam normal öğünde düzgünce yiyin fazla tüketmeyin sadece
herşeyin kalorisine bakıyorum bildiğiniz manyak oldum annemde çok abartma diyor ama kesmeden nasıl olucak veya yavaş yavaş mı kesmek lazım vücudu alıştırmak için

Can...

80+ Platinum
Herkes aynı bünyeye sahip değil

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
ibrahim can

Can...

80+ Platinum
herşeyin kalorisine bakıyorum bildiğiniz manyak oldum annemde çok abartma diyor ama kesmeden nasıl olucak veya yavaş yavaş mı kesmek lazım vücudu alıştırmak için
Hocan atıyorum bütün ekmek yiyorsanız çeyrek dilim yapın şekerli çay falan alışın tuzu gerektiği kadar arada çikolata falan yersin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
ibrahim can
Hocan atıyorum bütün ekmek yiyorsanız çeyrek dilim yapın şekerli çay falan alışın tuzu gerektiği kadar arada çikolata falan yersin
15 yaşımdayım 3 yıldır şekerli çay içmiyorum bence güzel bir şey babamda şeker hastalığı var o yüzden atma diyor bende atmıyorum alıştım

Can...

80+ Platinum
15 yaşımdayım 3 yıldır şekerli çay içmiyorum bence güzel bir şey babamda şeker hastalığı var o yüzden atma diyor bende atmıyorum alıştım
Güzel hocam yanı fazla abartmadan kısın yediklerinizi sorun olmaz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
ibrahim can

Can...

80+ Platinum
Top Bottom