Reyconjeff
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 276
Merhaba, 2. monitör olarak eski monitörümü kullanmak istiyorum onu vga to displayport kullanarak bağladım ancak görüntü gelmiyor. Bilgisayar aslında 2.ekranıu görüyor ama görüntü yok.
2. EKRAN VGA NO SİGNAL DİYİP KAPANIYOR
SON DURUM:
Ne yaptıysam çözüme ulaşamadım. Edindiğim bilgiler şu şekilde.
1- Monitör kesin olarak çalışıyor.
2- Kablo ve vga to Displayport çevirici kesin olarak çalışıyor.
3- Displayport girişi üzerinden görüntü alamıyorum. HDMI girişi üzerinden geliyor. Çözmem gereken asıl sorun Displayport üzerinden neden görüntü alamıyorum. HZ eşitlemesiyle vsde alakalı değil çünkü ana monitörü söküyorum tek monitör ile bağlıyorum yine görüntü alamıyorum. Sürücüler kısmında takılan monitör bilgileri geliyor.(cihaz bilgileri, çözünürlük bilgileri vs vs.) ancak Displayport üzerinden görüntüyü hiç bir türlü vermiyor.
EKRAN KARTIMIN SÜRÜMÜNÜ KONTROL EDEYİM DEDİM GÜNCELLEME VS VARMI DİYE BU HATAYI VERIYOR SOFTWARE AÇILMIYOR
2. EKRAN VGA NO SİGNAL DİYİP KAPANIYOR
SON DURUM:
Ne yaptıysam çözüme ulaşamadım. Edindiğim bilgiler şu şekilde.
1- Monitör kesin olarak çalışıyor.
2- Kablo ve vga to Displayport çevirici kesin olarak çalışıyor.
3- Displayport girişi üzerinden görüntü alamıyorum. HDMI girişi üzerinden geliyor. Çözmem gereken asıl sorun Displayport üzerinden neden görüntü alamıyorum. HZ eşitlemesiyle vsde alakalı değil çünkü ana monitörü söküyorum tek monitör ile bağlıyorum yine görüntü alamıyorum. Sürücüler kısmında takılan monitör bilgileri geliyor.(cihaz bilgileri, çözünürlük bilgileri vs vs.) ancak Displayport üzerinden görüntüyü hiç bir türlü vermiyor.
EKRAN KARTIMIN SÜRÜMÜNÜ KONTROL EDEYİM DEDİM GÜNCELLEME VS VARMI DİYE BU HATAYI VERIYOR SOFTWARE AÇILMIYOR
Son düzenleme: