2. ekranı bağlayamıyorum

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar merhaba
kick te yayın açmayı düşünüyorum tek ekran yetmedi 2. bir ekran taktım fakat 2. ekranın girişi VGA ile sağlanıyor. 1. monitörüm ekran kartına HDMI ile bağlı 2. monitörü VGA ile anakart a bağladım fakat görüntü gelmiyor. BIOS tan bir ayarın açılması gerektiğini okudum ama BIOS ta o ayarı bulamıyorum.

GİGABYTE B450M S2H V2 ANAKARTIM

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

arkadaşlar merhaba
kick te yayın açmayı düşünüyorum tek ekran yetmedi 2. bir ekran taktım fakat 2. ekranın girişi VGA ile sağlanıyor. 1. monitörüm ekran kartına HDMI ile bağlı 2. monitörü VGA ile anakart a bağladım fakat görüntü gelmiyor. BIOS tan bir ayarın açılması gerektiğini okudum ama BIOS ta o ayarı bulamıyorum.

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
İşlemcin nedir?

arkadaşlar merhaba

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
anakarta değil ekran kartına takman gerekiyor dostum. girişi yok ise bie dönüştürücü alman gerekiyor

r5 5600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gördüğüm konuda arkadaş yapmıştı bios tan ayarı açıp
arkadaşın dediği gibi işlemcide dahili bellek yok ne yazıkki dönüştürücü alman gerekiyor

Dönüştürücü alıp kullanabilirsin.
dönüştürücüyü bu gün aldım taktım ilk başta görüntü verdi fakat obs ekranını diğer ekrana kaydırdığımda görüntü gitti şu an sadece CHECK SİGNAL CABLE yazısı ekranda dönüyor
nasıl düzeltebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dönüştürücüyü bu gün aldım taktım ilk başta görüntü verdi fakat obs ekranını diğer ekrana kaydırdığımda görüntü gitti şu an sadece CHECK SİGNAL CABLE yazısı ekranda dönüyor
nasıl düzeltebilirim
hocam herhangi bir ekran kaybı olduğu anda CHECK SİGNAL CABLE yazısı yine çıkıyor ve komple prizi çıkartıp açmadan tekrar ekran gelmiyor.
üçlü prizin tuşuna basıp kapatıyorum her şeyi sonra açıyorum ekran var ama bir ayar denedikten sonra uygun çözünürlüğü bulmak için tık gidiyor ve bu dediklerimi yapana kadar gelmiyor.

Son düzenleme:
nasıl düzeltebilirim
onun içni ayrı konu açın bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,225
Üyeler
173,627
Son üye
ezelsargun
Geri