Neler Yeni

2.el adam iade istiyor yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur
Aldığı gün test etti sorun yok dedi.
Yasal olarak böyle bir hakkı yok. Rahat ol kardesim. 2. El ürün prosedürlerini arkadaşa hatırlat. 2. el sıfıra yakın alıp 1 hafta sonra cöp olan elektronik cihazım da oldu, yıllarca kulanıp memnun kaldığımda. O kendini tırmalayıp dursun Bu zamanda kimse seni bu sebepten dava edemez. Seni korkutmak istiyor. Bi cacık yapamaz rahat ol. Keyfine bak Engelle ve çayını kahveni iç boşver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tolga güneş
Dava etsin zaten 2-3 duruşmada sonuca bağlanır davayı sen kazanırsın bide sen dava edersin suçlama ile alakalı tazminat bile alırsın.
Hocam arkadaşımın videosunu izledim coil whine hiç yoktu kart tertemizdi birgün yazdı diyor kanka karakoldan çağırdılar 😂😂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar hiç kullanmadım bir mouse var sattım onu adam şimdi diyor mouse bozuldu çalışmıyor bende vermeden önce çalışıyor diye video çektim pcye taktım videoda gösterdim çalıştığını adam diyor paramı geri ver napıcam
Vermicen

Techno08

80+ Gold
Hiçbir şey yapamaz, csgo oynarken kırmıştır kesin senin suçun ne adam 3 gün kullanmış üstelikte çalıştığına dair video atmışsın. İade alma.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2. el de böyle sıkıntılar var işte
2. Elden ekran kartı alıyorsun
Kart belki fırınlanmış
Nerden bileceksin?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Arkadaşlar hiç kullanmadım bir mouse var sattım onu adam şimdi diyor mouse bozuldu çalışmıyor bende vermeden önce çalışıyor diye video çektim pcye taktım videoda gösterdim çalıştığını adam diyor paramı geri ver napıcam
ürünü verirken herhangi bir sıkıntı yoksa , eminsen sıkıntı olmadığına , ürünün sağlam olduğuna geri almana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,664
Üyeler
161,111
Son üye
orhans27
Top Bottom