Gif Man
80+ Gold
aga yapma soyle seyler gulmekten gozumden yas geldı
aga yapma soyle seyler gulmekten gozumden yas geldı
denızde kum arkadasda paraElimde 100 bin lira var hocam bi 700k ateşlerseniz hemen taliant çekicem altıma. 1.0 90 beygir şarjlı matkaptan az torku olan bir araba olduğu için birde sıfır olduğu için seçtim nasıl?
Şaka bir yana bende yazayım.
Neden bu katkıları üretenleri değil de ikinci el araç satanları protesto ediyorsunuz? Yasal olarak Çakar üretenlere ve satanlara değil de takanlara ceza kesmek gibi bir iş bu
Elimde 100 bin lira var hocam bi 700k ateşlerseniz hemen taliant çekicem altıma. 1.0 90 beygir şarjlı matkaptan az torku olan bir araba olduğu için birde sıfır olduğu için seçtim nasıl?
Şaka bir yana bende yazayım.
Neden bu katkıları üretenleri değil de ikinci el araç satanları protesto ediyorsunuz? Yasal olarak Çakar üretenlere ve satanlara değil de takanlara ceza kesmek gibi bir iş bu
saçmaladın sanki8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.
Teyip mi kaldı yaa 1900lerde misin? Araba dediğin teybi olmayacak , arka camları manuel olacak çevireceksin böyle puuhSıfır taliant (Teybi olmayandan).
yalan söylediğini gördük başka konudaki mesajlarında ... yalan söylemekten yoruldum yazsaydın keşke@Denizgezen Adam bütün araç konularına copy paste atmış 2. el almayın diye . Ne diyorsun ? Ben yoruldum anlatmaktan.
yalan söylediğini gördük başka konudaki mesajlarında ... yalan söylemekten yoruldum yazsaydın keşke
hahaha asıl sen kimsin a.ck hoşafına bak yalan yalnış konu açıyor hayatında araba yüzü zor görmüş puahahahhasen kimsin A. sen sana mı sorup konu açacacak burda millet?
hala yalan söylüyorsun kompresyon çıkmaz dedin video yolladım sonra yine kıvırdında kıvırdın doğru söylemeyi unutmuşsun yalandanHaklı çıktığın bir durum olmadan bana yalancı diyorsun sadece. Kale almıyorum ama istediğin gibi takıl .
videoyu izleyip yorum yapsaydınız keşke250.000tlye arac bakiyorum hocam. hangi sıfır bisikleti önerirsiniz?