- Reaksiyon skoru
- 5,661
@Denizgezen Adam bütün araç konularına copy paste atmış 2. el almayın diye. Ne diyorsun ? Ben yoruldum anlatmaktan.
2.EL Piyasasını Arttırıp Kendi Kar Yapacak Aklı Sıra .
@Denizgezen Adam bütün araç konularına copy paste atmış 2. el almayın diye. Ne diyorsun ? Ben yoruldum anlatmaktan.
PUAHHAHAHAHAHAHA BU NASIL KONU A. sen bida motorlu taşıtlarla ilgili konu açma lütfen8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.
sen kimsin A. sen sana mı sorup konu açacacak burda millet?PUAHHAHAHAHAHAHA BU NASIL KONU A. sen bida motorlu taşıtlarla ilgili konu açma lütfen
elımde sıfır asfaltı yenı dükulmüş acılışı yapılmamıs köprü var yersen
Ya benim çanakkale taraflarında bi asma köprü var pekte piyasası yok kabul edersen senin köprü +100 bine anlaşırız he ne diyorsun
Ya benim çanakkale taraflarında bi asma köprü var pekte piyasası yok kabul edersen senin köprü +100 bine anlaşırız he ne diyorsunelımde sıfır asfaltı yenı dükulmüş acılışı yapılmamıs köprü var yersen![]()
Burada çok fazla al satçı ve galerici varmış hemen konudan rahatsız olmuşlar net komedi![]()
![]()
![]()
puahahhahahahahahahaha
puahahhahahahahahahaha
aga yapma soyle seyler gulmekten gozumden yas geldıVergiman .