2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

murpabsar

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.

@Denizgezen Adam bütün araç konularına copy paste atmış 2. el almayın diye :D. Ne diyorsun ? Ben yoruldum anlatmaktan.

8:23 den itibaren izlerseniz alacağınız aracın kusurunun kolayca gizlenebileceği ve 7-8 bin dolar motor masrafı çıkabileceğini göz önüne alırsanız diğer masraflarla da 10 bin dolara yakın paranızın gideceği olasılığını düşünürseniz 2. el araba ALMAYIN.
250.000tlye arac bakiyorum hocam. hangi sıfır bisikleti önerirsiniz?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ne anlatıyorsun birader vatandaşı dolandıramazsınız falan? iklim aktivisti gibi konuşuyon 4q. kaç kez araba değiştirdik hep 2. eldi. düzgün expertize götürür, arabayı düzgün incelersen 2. el alır kullanırsın. en kötü sıfır araba 1 milyon. adamın cebinde var 500 bin lira. ne yapsın bu adam? aradaki yarım milyonu sen karşılarsan millet seve seve sıfır araba alır. keyfinden mi 2. el alıyorlar? ucube ucube konular açıp büyük harflerle DOLADIRAMAZSINIZ falan yazmayın, komik oluyorsunuz

Sadece "1" araç üzerinden, 2.el almayın demek saçmalık. Birsürü temiz araba dolu piyasada. Alırken iyi ustaya baktıracaksın ve iyiyse alacaksın.

1mılyon ver hayrına sıfır araba alım

250.000tlye arac bakiyorum hocam. hangi sıfır bisikleti önerirsiniz?
Weird Random GIF - Weird Random GIFs

@Denizgezen Adam bütün araç konularına copy paste atmış 2. el almayın diye :D. Ne diyorsun ? Ben yoruldum anlatmaktan.
aga konularına bak lavuk antalyada fırmaları paylasmıs burda yaptırın gıbısınden hespını raporladım reklamcı arkadasın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri