Ref li üyelerden alın hocam sorun olacağını sanmıyorum. Bir bölge şartsa zor bulması.Knk İzmir'de yokta arıyorum haftardir 4 8 k arası kartları
Ref li üyelerden alın hocam sorun olacağını sanmıyorum. Bir bölge şartsa zor bulması.Knk İzmir'de yokta arıyorum haftardir 4 8 k arası kartları
RX 6600 Daha iyi olur bence genede siz bilirsiniz hocamAnlaştık yarın alcam alın derseniz kurbandan 2 gün sonra hazır sistemle alınmış furmakr yaptı 74 derec geçmiyor 2 kez yaptı birisi 0msa diğeri 8xmsa
Hocam arkadaş amd den çok çekmiş wattman fln ondan amd kart istemiyor.RX 6600 Daha iyi olur bence genede siz bilirsiniz hocam
6600 de watmann minimum kaldıki a750 çok sorunlu bir kartHocam arkadaş amd den çok çekmiş wattman fln ondan amd kart istemiyor.
Bendede amd var ben sorunsuz kullanıyorum ama arkadaşta belli ki epey bi sorun çıkarmış6600 de watmann minimum kaldıki a750 çok sorunlu bir kart
Hocam bizim indirim adam da arc750 olması lazım facede görmüştüm ibrahim hocam satmadıysa bi sorun isterseniz tabi sizede uyarsa. 4500tl sıfırdıŞart kanki elden arıyorum sadece oda İzmir'de zor oluyor
Driver gele gele eskikler düzelecektir hocam tekrar AMD almak demek topuğuma bilerek sıkmak demek apu işlemciden bile wattman aldım geçen gün daha bulaşmam ekran kartı nda da yemiştim ondan dolayı zaten zorunlu kalmadıkça almam diyordum şimdi imkanı yok almam pcyi kullanmam yine AMD almam6600 de watmann minimum kaldıki a750 çok sorunlu bir kart
olabilir hocam sadece 6000 serisi sorunsuz ve diğer parçalar uyumluysa watmann olmaz bende hiç olmadı belirtmek arkadaşa yardım etmek istedim sadece a750 sorunlu diye ama kendi tercihi istediğini alabilirBendede amd var ben sorunsuz kullanıyorum ama arkadaşta belli ki epey bi sorun çıkarmış
Rx7600 kullanıyorum hocam ilk amd kartım sorun yaşamadımolabilir hocam sadece 6000 serisi sorunsuz ve diğer parçalar uyumluysa watmann olmaz bende hiç olmadı belirtmek arkadaşa yardım etmek istedim sadece a750 sorunlu diye ama kendi tercihi istediğini alabilir
allah allah parçalar uyumsuz demekki neyse sizin kararınız ama performans açısından a750 6600 den geri genede hayırlı uğurlu olsunDriver gele gele eskikler düzelecektir hocam tekrar AMD almak demek topuğuma bilerek sıkmak demek apu işlemciden bile wattman aldım geçen gün daha bulaşmam ekran kartı nda da yemiştim ondan dolayı zaten zorunlu kalmadıkça almam diyordum şimdi imkanı yok almam pcyi kullanmam yine AMD almam
benimde bende asus 6600 kullanıyorum hazır sistem tertemiz çalışıyorRx7600 kullanıyorum hocam ilk amd kartım sorun yaşamadım
Bizim @Ckribrahim satıyordu geçen 4500 e kapalı kutu.Knk İzmir'de yokta arıyorum haftardir 4 8 k arası kartları
Ben sattım bile. Ama bulurum. Bu arada yeni driver geldi zaten yine performansları artmış.Bizim @Ckribrahim satıyordu geçen 4500 e kapalı kutu.