@CkribrahimUyar knk nasıl alcam ürünü ama
Uyar knk nasıl alcam ürünü ama
Hocam İstanbul'dasinBende sıfır var.
[SATILDI] INTEL ARC750 LIMITED EDITION SIFIR | DonanımHaber Forum
09.08.2023 faturalı ve Türkiye garantilidir. Hazır sistemle geldi kullanılmadı. Fiyat pazarlıksız 4500 TL. Hızlı iletişim whatsapp mesaj 532 176 16 24forum.donanimhaber.com
Neyse hocam ya almaya gidiyorum ben kartı zaten adamla konuşuyoruz dünden beri şimdide konuştuk almıyorum diyemem geliyorum adama dedim test edip alcam kartı
Anlaştıysanız zaten anlaşılan işi bozmak olmazdı.Hocam İstanbul'dasin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse hocam ya almaya gidiyorum ben kartı zaten adamla konuşuyoruz dünden beri şimdide konuştuk almıyorum diyemem geliyorum adama dedim test edip alcam kartı
İster al ister alma gram umurumda değil ki. Teknoloji forumunda teknoloji tartışıyorum AMD alsın diye kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum.İşlemci ekran kartı İkisini de alıp konuyu kapat camm bütçeyi düşürdüm arc 750 bin yanına ryzen 5 5600 de alcam bir daha masraf etmicem sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk AMD diye tekrarlama gerek yok wbnim gözümde artık çöp beş para etmez kartları sorunlu bir firma ekran kartlarına daha elimi surmeyecegim bir firma o yüzden rx 6600 diyerek kendini boşa yırtma almam ztn istediğin kadar Intel arc 750 sorun olsun istersen 6600 100 FPS alırken 750 75 alsın umrun dışı bir durum