Leaden_Viever
80+ Bronze
her kartta kullanılabiliyorFSR kullanılabiliyor mu bu kartta?
eğer amd rakibine acımasızlık yapmaz ise
her kartta kullanılabiliyorFSR kullanılabiliyor mu bu kartta?
Evet hocam bende size katılıyorum fosil değil geçen alcaktımda işte para çıkmadı para çıksın alcam 3090 gücünde nede olsa
Arc a750 daha iyi demedim ama 1080ti 306012gb ile kapışırken 3070 ile kıyaslamanız saçmahocam arx 750 daha iyiymiş ozur dilerim
Bırak klavyenin tuşlarını eskitme ona laf anlatmaya çalışarakArc a750 daha iyi demedim ama 1080ti 306012gb ile kapışırken 3070 ile kıyaslamanız saçma
Haklısınız hocam : oBırak klavyenin tuşlarını eskitme ona laf anlatmaya çalışarak
Şuana kadar batmanin ilk oyununda hata aldım uğraşmak istemedim ve geçtim ama çözümü varmış. Sonra 2. Oyunu sorunsuz oynadım, 3. Oyunda ekran kartını görmüyordu oyun dxvk yükleyerek çözdüm. Şuana kadar diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım.hocam oyunları açarken hata falan alıyor musunuz?
tabii ki Arc.Hocam 5k rx6600xt mi alayim 4.5k a750 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx6600xt kutulu faturali a750 kutulu faturali garantili
Çünkü daha iyi testlerde göründüğü gibi ve daha da iyi oluyor her gün. AMD gibi RT performansı yerlerde değil ve bu benim için çok önemli bir faktör.RX6600 varken neden A750 almalıyız?
rx6600 bildiğin rx6600.a750 ise gelişen bir kart.RX6600 varken neden A750 almalıyız?
bazı oyunlarda sorun var ama genel olarak çoğu oyunu destekliyor.dx12 oyunlarda ise baya iyi.hocam oyunları açarken hata falan alıyor musunuz?
Ve Arc serisi sistem belleğinide kullanıyor AAA oyunlarda VRAM 11gb kadar çıktığını gördüm testlerde 13gb kadar ulaştığı oyunlar var yani 8gb olarak düşünmemek lazım. VRAM zaten bu kadar takılacak bir şey değil.Şuana kadar batmanin ilk oyununda hata aldım uğraşmak istemedim ve geçtim ama çözümü varmış. Sonra 2. Oyunu sorunsuz oynadım, 3. Oyunda ekran kartını görmüyordu oyun dxvk yükleyerek çözdüm. Şuana kadar diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım.
tabii ki Arc.
Çünkü daha iyi testlerde göründüğü gibi ve daha da iyi oluyor her gün. AMD gibi RT performansı yerlerde değil ve bu benim için çok önemli bir faktör.
bu arada hocam doğum günün kutlu olsunŞuana kadar batmanin ilk oyununda hata aldım uğraşmak istemedim ve geçtim ama çözümü varmış. Sonra 2. Oyunu sorunsuz oynadım, 3. Oyunda ekran kartını görmüyordu oyun dxvk yükleyerek çözdüm. Şuana kadar diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım.
tabii ki Arc.
Çünkü daha iyi testlerde göründüğü gibi ve daha da iyi oluyor her gün. AMD gibi RT performansı yerlerde değil ve bu benim için çok önemli bir faktör.