mehmettici
80+ Silver
arc 750 oldugu içinRX6600 varken neden A750 almalıyız?
arc 750 oldugu içinRX6600 varken neden A750 almalıyız?
hocam oyunları açarken hata falan alıyor musunuz?Arc a750 kullanıyorum, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Kart çok güzel ve her geçen gün daha iyi oluyor.
74 derece sıcak sayılmaz İzmir sıcağındaO kart ne büyük günah işledi bilmiyorum ama ahireti beklemeden çayır , çayır yanıyor..
Wattman yememek içinRX6600 varken neden A750 almalıyız?
Hocam 5k rx6600xt mi alayim 4.5k a750 miArc a750 kullanıyorum, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Kart çok güzel ve her geçen gün daha iyi oluyor.
arc daha artar diyor ustteki hocamHocam 5k rx6600xt mi alayim 4.5k a750 mi
Her AMD ekran kartı kullanan Wattman yemiyor. Ben aylardır Wattman yemedim.Wattman yememek için
Tam olarak bu istediğim İzmir'de temiz kart yok başka alternatif yok burada gidip anca rx6600 alır bu para 2060 bile zor geliyor temiz amd. Hayatta bulaşmam Apuda bile wattman yemiş birisi olarakÇok fazla hatalı bilgi veren var
- Kart fiyatına göre şuan en iyisi
- 1-2 aylık kart o fiyata gayet iyi
- Halen optimizasyon sorunları var eski oyunlarda, yeni oyunlarda 4060 performansı bile verebiliyor (4060 dediğimiz kart 3060ti performansı bile veremiyor DLSS olmadan videolara bakın sonra laf atın)
- Fiyatına göre 8 GB vram gayet yeterli
- Güç tüketimi biraz fazla ancak İntelin ilk ürünü
-RX 6600 - 3060 alacağıma net arc a750 alırım. Yazılımı oturtursa bu kartın değeri de artacak
hocam bir benim başıma gelmedi heralde şu wattman hatadı74 derece sıcak sayılmaz İzmir sıcağında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wattman yememek için
FSR kullanılabiliyor mu bu kartta?Arc a750 kullanıyorum, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Kart çok güzel ve her geçen gün daha iyi oluyor.
Evet hocam bende size katılıyorum fosil değil geçen alcaktımda işte para çıkmadı para çıksın alcam 3090 gücünde nede olsafosil falan degil hocam
6600XT 6650XT ARC A750 RTX 3060TI aklına gelebilecek orta seviye tüm kartları kullandım veya test ettimTam olarak bu istediğim İzmir'de temiz kart yok başka alternatif yok burada gidip anca rx6600 alır bu para 2060 bile zor geliyor temiz amd. Hayatta bulaşmam Apuda bile wattman yemiş birisi olarak
hocam arx 750 daha iyiymiş ozur dilerimEvet hocam bende size katılıyorum fosil değil geçen alcaktımda işte para çıkmadı para çıksın alcam 3090 gücünde nede olsa