radasamara
80+ Gold
Dahası
Şuanki fiyatlar,piyasa fiyat fena deil.
İki fanlı değil hocam benimki. En düşük dediğiniz onlar. Gaming Oc modeli bendeki. Elimdekini satıp aynı fiyata Rtx 2060 alıcam yani.Model 1660S'ler içinde en düşüklerden biri, daha yüksek fiyata da satabilir ama bu uzun sürebilir.
1. 1660S i RTX2060 a çeviriyorsun çok iyi.5K dan daha fazla da edebilir belki, bana uygun gelmişti.
@revanier , @samet4747 Siz ikinci el ekran kartı piyasasına hakimsiniz sanırım. Sizin fikirleriniz nedir?
5 k iyiMerhabalar. Letgo üzerinden 5000₺'ye yakınımda bir Asus Dual OC 2060 OC (Evo değil) buldum. Kartı kendim gidip inceledim mining falan yapılmamış sıcaklıkları falan güzel. 1.5 yıl da garantisi var.
Elimde Gigabyte 1660S Gaming OC var ve ona da 5000₺ veriyorlar. Sizce elimdekini satıp 5000₺'ye Rtx 2060 almalı mıyım ?
Ya da bahsettiğim kart 5000₺'ye alınır mı ?
Ekran Kartı - Tüm Seriler|ASUS Türkiye
Birbirinden farklı on seriye yayılan ASUS ekran kartları en son oyunlarda kare hızlarını zorlamak, içerik üretmek veya derin öğrenme ve yapay zeka geliştirmek isteyenlere gereken performansı sağlayan yenilikçi tasarımlarıyla çıtayı yükseltiyor.www.asus.com
Cevaplarınızı bekliyorum
Aynen tam olarak dediğiniz gibi. Elimdeki karta da 5k veriyolar zaten. Alacağımda o fiyat1. 1660S i RTX2060 a çeviriyorsun çok iyi.
2. En kötü 2060'ı 5-6 K civarına satarsın.
70 derecelere dayanıyor sorun olmaz.Aynen tam olarak dediğiniz gibi. Elimdeki karta da 5k veriyolar zaten. Alacağımda o fiyat
Model hakkında bi bilginiz var mı peki ? Dual Evo'yu biliyorum onda sorun yok ama bu normal Dual serisi.
Sıcaklık sorun değil zaten test ettim 64 ü geçmedi bile. Kronik sorunu yok galiba.70 derecelere dayanıyor sorun olmaz.
Ekran kartın da fazla kronik sorun olmazSıcaklık sorun değil zaten test ettim 64 ü geçmedi bile. Kronik sorunu yok galiba.