2. el bilgisayar toplayıp satmak mantıklı mı ?

canka

80+
Reaksiyon skoru
8
Çok fazla bütçem yok , iş imkanı olan bir şehirde de yaşamıyorum ikinci el parçalarla düşük seviye sistemler toplayıp satmak mantıklı mı ? çok büyük kar beklentilerim yok en azından bir şeyle uğraşmış olurum ve ailemin iş bul baskılarından biraz olsun kurtulurum diye boyle bir işe girişmeyi planlıyorum .

Çok fazla bütçem yok , iş imkanı olan bir şehirde de yaşamıyorum ikinci el parçalarla düşük seviye sistemler toplayıp satmak mantıklı mı ? çok büyük kar beklentilerim yok en azından bir şeyle uğraşmış olurum ve ailemin iş bul baskılarından biraz olsun kurtulurum diye boyle bir işe girişmeyi planlıyorum .
PC yapmana gerek yok istersen bozuk parçaları yapıp satabilirsin

parçaları temizleyip bakımlarını yapıp tabii ki kar elde edebilirsin bende aynı şeyi düşünüyorum.

boşa uğraş maalesef. piyasa eskisi gibi canlı değil ayrıca kâr bırakması için uyguna alman lazım. imkansız değil ama hobi dışında uğraşılacak bir şey değil bence. ben bursada yaşıyorum ve her yaz 3-4 ay çalışıyorum kalan aylarda üniversite için farklı bir şehire gidiyorum. 4 ay evdeyken en az 4-5 tane sistem topluyorum her yaz ve topladığımdan 1-2 fazlasına satıyorum. yani kabaca düşünecek olursan 4 ayda 4-8k para ayda 1-2k para ediyor veya etmiyor.

Geri