Neler Yeni

2. el bilgisayar toplayıp satmak mantıklı mı ?

canka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can karaca
Çok fazla bütçem yok , iş imkanı olan bir şehirde de yaşamıyorum ikinci el parçalarla düşük seviye sistemler toplayıp satmak mantıklı mı ? çok büyük kar beklentilerim yok en azından bir şeyle uğraşmış olurum ve ailemin iş bul baskılarından biraz olsun kurtulurum diye boyle bir işe girişmeyi planlıyorum .

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Alperen Yılmaz
Çok fazla bütçem yok , iş imkanı olan bir şehirde de yaşamıyorum ikinci el parçalarla düşük seviye sistemler toplayıp satmak mantıklı mı ? çok büyük kar beklentilerim yok en azından bir şeyle uğraşmış olurum ve ailemin iş bul baskılarından biraz olsun kurtulurum diye boyle bir işe girişmeyi planlıyorum .
PC yapmana gerek yok istersen bozuk parçaları yapıp satabilirsin

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
efe araci
parçaları temizleyip bakımlarını yapıp tabii ki kar elde edebilirsin bende aynı şeyi düşünüyorum.

1905

80+ Silver
boşa uğraş maalesef. piyasa eskisi gibi canlı değil ayrıca kâr bırakması için uyguna alman lazım. imkansız değil ama hobi dışında uğraşılacak bir şey değil bence. ben bursada yaşıyorum ve her yaz 3-4 ay çalışıyorum kalan aylarda üniversite için farklı bir şehire gidiyorum. 4 ay evdeyken en az 4-5 tane sistem topluyorum her yaz ve topladığımdan 1-2 fazlasına satıyorum. yani kabaca düşünecek olursan 4 ayda 4-8k para ayda 1-2k para ediyor veya etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,423
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777