Neler Yeni

2. EL Bu laptop alınır mı?

Hyqalet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hamdi
Merhaba amacım arada oyun( cs,valo ,bf1) oynamak, dizi film izlemek. Bu laptop alınır mı? https://shbd.io/s/zFV5HU7a
Bütçem maksimum 24k.
Ekran boyutundan anladığım kadarıyla victus 15 min victus 16 almanızı öneririm nedeni de soğutma konusunda victus 15 çok sıkıntılı bu yüzden de ekran kartlarının watt değerleri kısık.cpu gpu aynı hatta soğuyor 15lerde bundan dolayı pek sağlıklı değil ekte belirttim güzel ilan bulursam atiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk hem ddr5 hem içi dediğim gibi hem ekran kartı 6gb ciddi fark yaratır sürekli yenile 4050li bütçene göre bulursan dahaiyi de zor

Ekler

• images-27.jpeg
    images-27.jpeg
    53.1 KB · Hit: 6
  • images-26.jpeg
    images-26.jpeg
    54.3 KB · Hit: 7
Son düzenleme:

shjroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran boyutundan anladığım kadarıyla victus 15 min victus 16 almanızı öneririm nedeni de soğutma konusunda victus 15 çok sıkıntılı bu yüzden de ekran kartlarının watt değerleri kısık.cpu gpu aynı hatta soğuyor 15lerde bundan dolayı pek sağlıklı değil ekte belirttim güzel ilan bulursam atiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk hem ddr5 hem içi dediğim gibi hem ekran kartı 6gb ciddi fark yaratır sürekli yenile 4050li bütçene göre bulursan dahaiyi de zor
Hocam attığınız satıcının bazı ilanlari param güvende ile satıyor ama attığınızı satmıyor, yarın arar bi sorarım. Param güvende ile alsam bir sıkıntı olurmu. Ben bakıp görerek aliyim diye sadece kayseriye bakmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,780
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom