- Bütçe
- 1200
İşlemcim i5 14400f ve stock fanda şuan ona daha sessiz çalışan bi soğutucu takmak istiyorum ve ikinci elde temiz gibi görünen kutusu vs olan LE500 buldum sizce alınır mı ?
ikinci el sıvı soğutma önermiyorum hocam onun yerine bu bütçede kule tipi daha mantıklı olacaktırİşlemcim i5 14400f ve stock fanda şuan ona daha sessiz çalışan bi soğutucu takmak istiyorum ve ikinci elde temiz gibi görünen kutusu vs olan LE500 buldum sizce alınır mı ?
DeepCool LE500
geçen biri çok ses yapıyor diye şikayet ediyordu, kule tipi önerebilirim 14400f e kule tipi yeterliİşlemcim i5 14400f ve stock fanda şuan ona daha sessiz çalışan bi soğutucu takmak istiyorum ve ikinci elde temiz gibi görünen kutusu vs olan LE500 buldum sizce alınır mı ?
DeepCool LE500
0 kule tıpı alabılırsınız phantom spırıt gıbıİşlemcim i5 14400f ve stock fanda şuan ona daha sessiz çalışan bi soğutucu takmak istiyorum ve ikinci elde temiz gibi görünen kutusu vs olan LE500 buldum sizce alınır mı ?
DeepCool LE500
ikinci el sıvı soğutma önermiyorum hocam onun yerine bu bütçede kule tipi daha mantıklı olacaktır
geçen biri çok ses yapıyor diye şikayet ediyordu, kule tipi önerebilirim 14400f e kule tipi yeterli
bu bütçe veya altına ne öneririsiniz0 kule tıpı alabılırsınız phantom spırıt gıbı
bu bütçe veya altına ne öneririsiniz
arkadaşın attığı üstteki peerless assassini alın![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 TL-C12C V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF4 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
peerless ile sprit arasındaki fark nedirarkadaşın attığı üstteki peerless assassini alın
çok büyük farklar var peerless assassin de 6 bakır boru ve çift fan var. spirit de tek fan ve 4 bakır boru var.peerless ile sprit arasındaki fark nedir