Neler Yeni

2. El dolandırıcılık şimdi 12.03.2023 steam kod için

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Forumun 2.el sayfasından bir şey alınacak ise satıcının bence en az bronz rütbe olmasına dikkat edin ben 2 3 kere bronz rütbesi olan kişilerden God of war xbox gamepass gibi şeyler aldım hiç sorun yaşamadım
Böyle bir şey getirebilir mehmet abi,rütbe sınırı altına ilan açamama gibi. @Mehmet Yılmaz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Forumun 2.el sayfasından bir şey alınacak ise satıcının bence en az bronz rütbe olmasına dikkat edin ben 2 3 kere bronz rütbesi olan kişilerden God of war xbox gamepass gibi şeyler aldım hiç sorun yaşamadım
Bence de uzun süredir üye olan mesajları yüksek olan insanlardan alışveriş yapmak riski azaltır

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Haklısınız olsun 100 lira önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey getirebilir mehmet abi,rütbe sınırı altına ilan açamama gibi. @Mehmet Yılmaz
Yada en az 1 aylik uye gibi güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından

Silinsin

80+ Silver
Bakma hocam bu forum bu konuda çok geride 2 kere rica ettim adamlar 10 liradan full set skinli valo hesap diye konu açmışlar rasgele hesaplar diye diyorum ki bakın bundan büyük dolandırıcılık olamaz ya çalıntı ya dolandırıcı banlayin 2 kere red yedim modlar biraz komik + başka birinin githubını verip sahte kimlikle kendini yüceltiyor kanıtlıyorum forumda böyle kural yok diyor Allah aşkına bunun için kural mı gerekiyor adam alen açık sahtekar :D

Top Bottom