Ekran kartının halinden hariç herşeyi dert etmişsinBen 0 sistem toplayacağım ama sadece ekran kartını 2. el almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olmaz demi; kurulumda, kablolarda, güncellemesinde, sürümünde vs.
hangi testleri istiyim ve ne sonuç bekliyimekran kartının durumuna bağlı. test isteyin ve mümkünse kendiniz test edin
Yav adam yoğurdum ekşi mi diyecek nasibimize ne helirseEkran kartının halinden hariç herşeyi dert etmişsin
Facebookta gpu world türkiye grubuna girin ve ref yani referansı çok olan satıcılardan temiz ekran kartı bakın. Almadan önce yine danışabilirsiniz ısı değerleri böyle iyi midir vs. gibi.hangi testleri istiyim ve ne sonuç bekliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav adam yoğurdum ekşi mi diyecek nasibimize ne helirse
FurMark. sıcaklık değerinin iyi olması.hangi testleri istiyim ve ne sonuç bekliyim
Teşekkür ederim katılıyorumFacebookta gpu world türkiye grubuna girin ve ref yani referansı çok olan satıcılardan temiz ekran kartı bakın. Almadan önce yine danışabilirsiniz ısı değerleri böyle iyi midir vs. gibi.
Rica ederim hocam. Başka sorun olursa sorabilirsin.Teşekkür ederim katılıyorum
EMİNİM SANA DANDİNK BİSEY KAKALIYACAKALAR..Ben 0 sistem toplayacağım ama sadece ekran kartını 2. el almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olmaz demi; kurulumda, kablolarda, güncellemesinde, sürümünde vs.
Öyle şey olmaz sen kendin bulucaksın bir sorun varsa testlerini yapıcaksın hop al parayı ver kartı olmazhangi testleri istiyim ve ne sonuç bekliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav adam yoğurdum ekşi mi diyecek nasibimize ne helirse
Tamam hocam da ben hangi testleri yapiyim dedim çok anlamıyorum yani bin bir türlü şey var.Öyle şey olmaz sen kendin bulucaksın bir sorun varsa testlerini yapıcaksın hop al parayı ver kartı olmaz
Furmak testi yap sıcaklıkları kontrol et hotspot 90ı seçmediği sürece kabul edilebilir derecede olur süresi 15dk yeterTamam hocam da ben hangi testleri yapiyim dedim çok anlamıyorum yani bin bir türlü şey var.