2. El Gold PSU alınır mı

Draguin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?

Ben geçmişte aldım. Kutuya bir baktım, kargo barkodu, servise gidip gelmiş.
Taktım çalışıyor. Ciyak ciyak ötüyor ama çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?
Kabloları eksik olmasın. Yanık olmasın. Dikkat edin.

Satan arkadaş komple rog sisteme geçmek istediği için satıyormuş. Aslında anakart satıyordu yanında işlemcisi de vardır ikisini de alırsam indirim yapar diye ilanlarına girdim psu ve anakart koymuş. Anakartı satmış sadece psu için fiyat verdi. O yüzden sıkıntılı ürünü elden çıkarmaya çalışan biri olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de 2. El risk tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2021 yılında çıkmış fiyatı güzelse alınabilir
2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.

alınmaz

alınmaz

Satan arkadaş komple rog sisteme geçmek istediği için satıyormuş. Aslında anakart satıyordu yanında işlemcisi de vardır ikisini de alırsam indirim yapar diye ilanlarına girdim psu ve anakart koymuş. Anakartı satmış sadece psu için fiyat verdi. O yüzden sıkıntılı ürünü elden çıkarmaya çalışan biri olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de 2. El risk tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.
Ortalama ömrünü 8-10 olarak düşününce hala iş görür bence ama fiyat yüksek sıfır 750w psu bulunabilir o paraya

Güç kaynağının ikinci el alınmasını tavsiye etmem. Güç kaynağına bağlı bir sıkıntı çıkarsa başınız çok ağrır. Paraya kıyın iyi bir model alın. Hem sessiz hem performanslı çalışır.

Bronze bende de var hocam gold lazım. 4 fazla olur şuanlık 2. El olan 2.5 son olur dedi. Alırsam ya 2. El olanı alırım ya da elimdeki bronze psu dan devam.
Golda geçmeye bence gerek yok hocam eldekinden devam watt yetiyorsa

Ekler

• images (2).png
    images (2).png
    17.5 KB · Hit: 15
Geri