2. el HyperX Cloud II 550 ₺'ya alınır mı?

Çünkü fury x'in cloud 2'den iyi olduğuna dair kesin olmayan bilgiler var. 5 gün bekle kesin olarak söyleyeceğim işte. Aceleye gerek yok
Öyle bir şey olduğunu sanmam Cloud 2 birçok esporcu tarafından öneriliyor.Daha uzağı daha net bir şekilde ayrıştırıp güzel duyabiliyosun diye Sadece CSGO oynayacağım için 7.1 e de gerek yok fazla sesede gerek yok müzik için başka özelliklere de gerek yok sadece CSGO

Öyle bir şey olduğunu sanmam Cloud 2 birçok esporcu tarafından öneriliyor.Daha uzağı daha net bir şekilde ayrıştırıp güzel duyabiliyosun diye Sadece CSGO oynayacağım için 7.1 e de gerek yok fazla sesede gerek yok müzik için başka özelliklere de gerek yok sadece CSGO
Fps oyunlarında hyperx çok başarılı.
Görüntü olarak pek şık değil ama performanslı.
Yoksa bütün esporcular hyperx kullanmazdı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Kanka ben sana kesin demiyorum ki :D azıcık bekle kulaklık kaçmıyor değil mi? Muhtemelen 4 gün sonra bilgi verebileceğim

• Beğen
Ses çok çabuk gelişiyorsa o zaman neden 15 senelik kulaklıklar hala profesyoneller tarafından kullanılıyor :).
550tl gayet değer, sıfır alacak olsa önermezdim
Aynen 900 bir kulaklığa vermem Fury X alırdım lakin yakın arkadaşım tarafından sıfırdan farksız Cloud 2 alıyorum Fury X le karşılaştırılması uygun değil bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ben sana kesin demiyorum ki :D azıcık bekle kulaklık kaçmıyor değil mi? Muhtemelen 4 gün sonra bilgi verebileceğim
Arkadaşım yurtdışına çıkacak elindekileri satıyor .D

Çünkü fury x'in cloud 2'den iyi olduğuna dair kesin olmayan bilgiler var. 5 gün bekle kesin olarak söyleyeceğim işte. Aceleye gerek yok
Bana Cloud ll den ve 1 den Fury X e geçen 3 4 kişi geri dönüş yaptı hepsi iade etti 2. El Cloud ll bakıyor.

hocam hyperx daha iyidir ama performans olarak yakın sonuc veriyorlar ve ustune furyx wireless.bence kesinlikle furyx alın.

• Beğen
hocam hyperx daha iyidir ama performans olarak yakın sonuc veriyorlar ve ustune furyx wireless.bence kesinlikle furyx alın.
Bana Cloud ll den ve 1 den Fury X e geçen 3 4 kişi geri dönüş yaptı hepsi iade etti 2. El Cloud ll bakıyor.
Burayı okuyun ve tekrar düşünün. Sıfır olarak Fury X alınabilir ama Cloud ll mi FurybX mi dersen cevabım net Cloud

rahatlık için bahsediyorum hocam.eğer csgo ve ses kasmak tek hedefiniz ise direk hyperx alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle.
Dediğiniz gibi başka bir şey yapmayacağım sadece CSGO oynayacağım amatör olarak kasmayı planlıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Geri