Kamera nasıl 12mp oluyo ben kameralardan cok analmıyom 12 mp düşük değilmiiPhone 11 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 11 mi arıyorsunuz? iPhone 11 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
iPhone 11 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 11 mi arıyorsunuz? iPhone 11 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Değil, İphone kameraları Mp yüksek tutmaya değil de kaliteye bakıyor.Kamera nasıl 12mp oluyo ben kameralardan cok analmıyom 12 mp düşük değilmi
Düşük.Kamera nasıl 12mp oluyo ben kameralardan cok analmıyom 12 mp düşük değilmi
Fatura ve kurusunu cocuklar yirtmis ilandan uzak durun aldığınız telefonu muhakkak imei kontrolünu yapiniPhone 11 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Almıcam merak etmeyin meraktan sordum üstüne 1K , 2k ekklenir sıfırı alınirFatura ve kurusunu cocuklar yirtmis ilandan uzak durun aldığınız telefonu muhakkak imei kontrolünu yapin
Rog phone 3 veya plus öneririmMerakimdan soruyorum 2.el guzel bi iphone 11 onerimisniz
Merak işi cekim fln da yaparım oyunda oynarim zaten 0 alırım eğer alırsamRog phone 3 veya plus öneririm
Ama ben çekim yapicam dersen
- Apple kimliğinden çıkış yapılıp yapılmadığını bakın.
- SIM kart takın, bluetooth, mobil veri, WiFi ile test yapın. Cihaza Apple Kimliğinizi girip App Store üzerinden indirme yapabilirsiniz.
- Arama kısmına "*#06#" yazıp IMEI numarısını site üzerinden sorgulatın.
- Cihazda Jailbreak bulunup bulunmadığını kontrol edin, Jailbreak'li bir iPhone ise ana ekranda Cydia, Sileo gibi uygulamalar bulunur.
- FACE ID'yi test edin.
- Kameralarını test edin, odaklama, zoom vs.
- Apple desteğe ulaşıp cihazın servise gönderip gönderilmediğini sorun.
- Bataryasını ve şarj olma süresini test edin.